Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Small Business Directory


Small Business Directory
Billede af www.nextsbd.com

Dette katalog er et udenlandsk katalog, rettet mod ikke dansk-sprogede hjemmesider. Tilmeld kun dit website til Small Business Directory, hvis det henvender sig til folk fra udlandet.

63
     Hvad er CatScore?
Domæne: www.nextsbd.com
Google PageRank: Small Business Directory har en Google PageRank på 4
Backlinks: 135
Link Type: Direkte Dette katalog linker til din hjemmeside via et direkte link.
Tilmeld link til Small Business Directory

Opret en gratis brugerkonto og tilmeld dit site til Small Business Directory.

Hold styr på dine tilmeldinger til kataloger

Med en gratis brugerkonto, kan du benytte de advancerede link building værktøjer, vi har her på sitet. Bl.a. kan du holde styr på dine tilmeldinger til kataloger, gemme favoritkataloger, bedømme kataloger, gemme tekster og meget mere.
> Opret din gratis brugerkonto nu

Rangering og linkværdi

Small Business Directory er rangeret som nr. 14 ud af 35 udenlandske kataloger.

Small Business Directory er et rigtig godt katalog, som du bør tilmelde dit website til. En CatScore på 63 betyder, at vi har med et katalog at gøre, som ligger et godt stykke over middel, i forhold til den værdi din hjemmeside vil modtage gennem et link fra kataloget. Da det kræver en ret stor indsats for et katalog at nå dette niveau, bør du forvente en ret kritisk tilmeldingsproces, hvor spamsider og andet skrammel vil blive afvist med det samme, og samtidig vil sjuskede tilmeldinger, i form af misvisende titler og mangelfulde beskrivelser, ikke blive accepteret.

Du bør se et positivt resultat fra at få din hjemmeside listet i dette katalog, men du bør dog sørge for at skaffe en flere links fra kataloger af samme kvalitet.

Small Business Directory benytter direkte links, når der linkes ud fra kataloget, og det er den bedste linkmetode i forhold til søgemaskineoptimering.

Trafik

Small Business Directory har estimeret dagligt 3.000-6.000 besøgende. Dette tal skal tages med forbehold, og er estimeret udfra offentligt tilgængelige tal. LinkKataloger.dk påtager sig intet ansvar i forbindelse med dette tal.


Data for Small Business Directory (www.nextsbd.com) er sidst tjekket og opdateret d. 23-03-2012.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap