Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Linkyork


Linkyork
Billede af www.linkyork.com

Dette katalog er et udenlandsk katalog, rettet mod ikke dansk-sprogede hjemmesider. Tilmeld kun dit website til Linkyork, hvis det henvender sig til folk fra udlandet.

51
     Hvad er CatScore?
Domæne: www.linkyork.com
Google PageRank: Linkyork har en Google PageRank på 1
Backlinks: 111
Link Type: Direkte Dette katalog linker til din hjemmeside via et direkte link.
Tilmeld link til Linkyork

Opret en gratis brugerkonto og tilmeld dit site til Linkyork.

Hold styr på dine tilmeldinger til kataloger

Med en gratis brugerkonto, kan du benytte de advancerede link building værktøjer, vi har her på sitet. Bl.a. kan du holde styr på dine tilmeldinger til kataloger, gemme favoritkataloger, bedømme kataloger, gemme tekster og meget mere.
> Opret din gratis brugerkonto nu

Rangering og linkværdi

Linkyork er rangeret som nr. 22 ud af 35 udenlandske kataloger.

Dette katalog ligger over middel, og er med en CatScore på 51 godt at tilmelde din hjemmeside til. Linkyork har brugt tid på at nå op til dette niveau, og det betyder de muligvis vil stille visse krav til kvaliteten af indholdet på tilmeldte websites. Ved tilmelding til Linkyork, kan du godt benytte tilmeldingstekster, som du også har benyttet i andre kataloger. Vær dog opmærksom på, at vi altid anbefaler, at bruge så unikke tekster som muligt ved alle tilmeldinger.

Succesfuld optagelse i kataloget, vil have en positiv indvirkning på din evne til at ranke i søgemaskinerne, men kan på ingen måde stå alene. Vi forslår du går efter at skaffe en stor portion links fra kataloger på samme niveau som Linkyork.

Linkyork benytter direkte links, når der linkes ud fra kataloget, og det er den bedste linkmetode i forhold til søgemaskineoptimering.

Trafik

Linkyork har estimeret dagligt 150-300 besøgende. Dette tal skal tages med forbehold, og er estimeret udfra offentligt tilgængelige tal. LinkKataloger.dk påtager sig intet ansvar i forbindelse med dette tal.


Data for Linkyork (www.linkyork.com) er sidst tjekket og opdateret d. 23-03-2012.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap