Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

LinkDirectory.com


LinkDirectory.com
Billede af www.linkdirectory.com

Dette katalog er et udenlandsk katalog, rettet mod ikke dansk-sprogede hjemmesider. Tilmeld kun dit website til LinkDirectory.com, hvis det henvender sig til folk fra udlandet.

36
     Hvad er CatScore?
Domæne: www.linkdirectory.com
Google PageRank: LinkDirectory.com har en Google PageRank på 4
Backlinks: 2520
Link Type: No-follow Dette katalog linker til din hjemmeside via et no-follow link.
Tilmeld link til LinkDirectory.com

Opret en gratis brugerkonto og tilmeld dit site til LinkDirectory.com.

Hold styr på dine tilmeldinger til kataloger

Med en gratis brugerkonto, kan du benytte de advancerede link building værktøjer, vi har her på sitet. Bl.a. kan du holde styr på dine tilmeldinger til kataloger, gemme favoritkataloger, bedømme kataloger, gemme tekster og meget mere.
> Opret din gratis brugerkonto nu

Rangering og linkværdi

LinkDirectory.com er rangeret som nr. 35 ud af 35 udenlandske kataloger.

Dette katalog ligger i den lave ende, og en CatScore på 36 indikerer at der er meget lidt værdi at få via et link i kataloget. LinkDirectory.com ligger i den klasse, hvor det enten ikke har meget autoritet i søgemaskinerne, eller kataloget linker til dit site på en måde som ikke kaster link juice/værdi af sig. Brug kun tid på tilmelding til LinkDirectory.com, hvis du allerede har tilmeldt dig til de stærkere kataloger. Du kan godt genbruge tekster fra andre tilmeldinger i et vist omfang, når du tilmelder dit website til LinkDirectory.com.

Du skal ikke forvente at et link fra LinkDirectory.com vil have nogen nævneværdig effekt på dine rankings, eller dit site's generelle evne til at konkurrere i søgemaskinerne.

LinkDirectory.com bruger no-follow, når de linker fra kataloget til tilmeldte websites. Det betyder at du ikke modtager nogen linkjuice eller værdi i forhold til dit SEO-arbejde.

Trafik

LinkDirectory.com har estimeret dagligt 3.000-6.000 besøgende. Dette tal skal tages med forbehold, og er estimeret udfra offentligt tilgængelige tal. LinkKataloger.dk påtager sig intet ansvar i forbindelse med dette tal.


Data for LinkDirectory.com (www.linkdirectory.com) er sidst tjekket og opdateret d. 23-03-2012.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap