Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Link Dir 4 U


Link Dir 4 U
Billede af www.linkdir4u.com

Dette katalog er et udenlandsk katalog, rettet mod ikke dansk-sprogede hjemmesider. Tilmeld kun dit website til Link Dir 4 U, hvis det henvender sig til folk fra udlandet.

63
     Hvad er CatScore?
Domæne: www.linkdir4u.com
Google PageRank: Link Dir 4 U har en Google PageRank på 3
Backlinks: 1211
Link Type: Direkte Dette katalog linker til din hjemmeside via et direkte link.
Tilmeld link til Link Dir 4 U

Opret en gratis brugerkonto og tilmeld dit site til Link Dir 4 U.

Hold styr på dine tilmeldinger til kataloger

Med en gratis brugerkonto, kan du benytte de advancerede link building værktøjer, vi har her på sitet. Bl.a. kan du holde styr på dine tilmeldinger til kataloger, gemme favoritkataloger, bedømme kataloger, gemme tekster og meget mere.
> Opret din gratis brugerkonto nu

Rangering og linkværdi

Link Dir 4 U er rangeret som nr. 15 ud af 35 udenlandske kataloger.

Link Dir 4 U er et rigtig godt katalog, som du bør tilmelde dit website til. En CatScore på 63 betyder, at vi har med et katalog at gøre, som ligger et godt stykke over middel, i forhold til den værdi din hjemmeside vil modtage gennem et link fra kataloget. Da det kræver en ret stor indsats for et katalog at nå dette niveau, bør du forvente en ret kritisk tilmeldingsproces, hvor spamsider og andet skrammel vil blive afvist med det samme, og samtidig vil sjuskede tilmeldinger, i form af misvisende titler og mangelfulde beskrivelser, ikke blive accepteret.

Du bør se et positivt resultat fra at få din hjemmeside listet i dette katalog, men du bør dog sørge for at skaffe en flere links fra kataloger af samme kvalitet.

Link Dir 4 U benytter direkte links, når der linkes ud fra kataloget, og det er den bedste linkmetode i forhold til søgemaskineoptimering.

Trafik

Link Dir 4 U har estimeret dagligt 9.000-20.000 besøgende. Dette tal skal tages med forbehold, og er estimeret udfra offentligt tilgængelige tal. LinkKataloger.dk påtager sig intet ansvar i forbindelse med dette tal.


Data for Link Dir 4 U (www.linkdir4u.com) er sidst tjekket og opdateret d. 23-03-2012.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap