Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Get Links 4 Free


Get Links 4 Free
Billede af www.getlinks4free.com

Dette katalog er et udenlandsk katalog, rettet mod ikke dansk-sprogede hjemmesider. Tilmeld kun dit website til Get Links 4 Free, hvis det henvender sig til folk fra udlandet.

58
     Hvad er CatScore?
Domæne: www.getlinks4free.com
Google PageRank: Get Links 4 Free har en Google PageRank på 0
Backlinks: 0
Link Type: Direkte Dette katalog linker til din hjemmeside via et direkte link.
Tilmeld link til Get Links 4 Free

Opret en gratis brugerkonto og tilmeld dit site til Get Links 4 Free.

Hold styr på dine tilmeldinger til kataloger

Med en gratis brugerkonto, kan du benytte de advancerede link building værktøjer, vi har her på sitet. Bl.a. kan du holde styr på dine tilmeldinger til kataloger, gemme favoritkataloger, bedømme kataloger, gemme tekster og meget mere.
> Opret din gratis brugerkonto nu

Rangering og linkværdi

Get Links 4 Free er rangeret som nr. 21 ud af 35 udenlandske kataloger.

Dette katalog ligger over middel, og er med en CatScore på 58 godt at tilmelde din hjemmeside til. Get Links 4 Free har brugt tid på at nå op til dette niveau, og det betyder de muligvis vil stille visse krav til kvaliteten af indholdet på tilmeldte websites. Ved tilmelding til Get Links 4 Free, kan du godt benytte tilmeldingstekster, som du også har benyttet i andre kataloger. Vær dog opmærksom på, at vi altid anbefaler, at bruge så unikke tekster som muligt ved alle tilmeldinger.

Succesfuld optagelse i kataloget, vil have en positiv indvirkning på din evne til at ranke i søgemaskinerne, men kan på ingen måde stå alene. Vi forslår du går efter at skaffe en stor portion links fra kataloger på samme niveau som Get Links 4 Free.

Get Links 4 Free benytter direkte links, når der linkes ud fra kataloget, og det er den bedste linkmetode i forhold til søgemaskineoptimering.

Trafik

Get Links 4 Free har estimeret dagligt 0-10 besøgende. Dette tal skal tages med forbehold, og er estimeret udfra offentligt tilgængelige tal. LinkKataloger.dk påtager sig intet ansvar i forbindelse med dette tal.


Data for Get Links 4 Free (www.getlinks4free.com) er sidst tjekket og opdateret d. 23-02-2017.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > E-gear.dk > alt-til-windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap