Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Feed4me.com


Feed4me.com
Billede af www.feed4me.com

Dette katalog er et udenlandsk katalog, rettet mod ikke dansk-sprogede hjemmesider. Tilmeld kun dit website til Feed4me.com, hvis det henvender sig til folk fra udlandet.

42
     Hvad er CatScore?
Domæne: www.feed4me.com
Google PageRank: Feed4me.com har en Google PageRank på 0
Backlinks: 1
Link Type: Direkte Dette katalog linker til din hjemmeside via et direkte link.
Tilmeld link til Feed4me.com

Opret en gratis brugerkonto og tilmeld dit site til Feed4me.com.

Hold styr på dine tilmeldinger til kataloger

Med en gratis brugerkonto, kan du benytte de advancerede link building værktøjer, vi har her på sitet. Bl.a. kan du holde styr på dine tilmeldinger til kataloger, gemme favoritkataloger, bedømme kataloger, gemme tekster og meget mere.
> Opret din gratis brugerkonto nu

Rangering og linkværdi

Feed4me.com er rangeret som nr. 32 ud af 35 udenlandske kataloger.

Med en CatScore på 42 placerer Feed4me.com sig i midten af feltet, og er en blød mellemvare i forhold til styrke. Tilmelding er normalt værd at bruge tid på, men vær opmærksom hvilken link metode der benyttes fra kataloget. Kvaliteten af kataloger på dette niveau svinger, og du finder både manuelt- og autovedligeholdte kataloger. Du bør fint kunne genbruge tilmeldingstekster (dog stadig med måde), når du tilmelder din hjemmeside til www.feed4me.com.

Der er værdi i et link fra Feed4me.com, men tilmelding bør være en del af et større stykke arbejde med at skaffe links fra flere og bedre kataloger.

Feed4me.com benytter direkte links, når der linkes ud fra kataloget, og det er den bedste linkmetode i forhold til søgemaskineoptimering.

Trafik

Feed4me.com har estimeret dagligt 0-10 besøgende. Dette tal skal tages med forbehold, og er estimeret udfra offentligt tilgængelige tal. LinkKataloger.dk påtager sig intet ansvar i forbindelse med dette tal.


Data for Feed4me.com (www.feed4me.com) er sidst tjekket og opdateret d. 12-06-2012.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap