Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Dmoz


Dmoz
Billede af www.dmoz.org

Dette katalog er et udenlandsk katalog, rettet mod ikke dansk-sprogede hjemmesider. Tilmeld kun dit website til Dmoz, hvis det henvender sig til folk fra udlandet.

93
     Hvad er CatScore?
Domæne: www.dmoz.org
Google PageRank: Dmoz har en Google PageRank på 8
Backlinks: 69722
Link Type: Direkte Dette katalog linker til din hjemmeside via et direkte link.
Tilmeld link til Dmoz

Opret en gratis brugerkonto og tilmeld dit site til Dmoz.

Hold styr på dine tilmeldinger til kataloger

Med en gratis brugerkonto, kan du benytte de advancerede link building værktøjer, vi har her på sitet. Bl.a. kan du holde styr på dine tilmeldinger til kataloger, gemme favoritkataloger, bedømme kataloger, gemme tekster og meget mere.
> Opret din gratis brugerkonto nu

Rangering og linkværdi

Dmoz er rangeret som nr. 1 ud af 35 udenlandske kataloger.

Med en CatScore på 93 ligger Dmoz i den absolutte superliga indenfor link kataloger. Det er et gammelt katalog, som har en lang historie i søgemaskinerne, og derfor kaster fantastisk værdi af sig, hvis du kan få dit website med i kataloget. Et linkkatalog af denne kaliber vil normalt have store krav til hjemmesider, i forhold til kvalitet og originalt indhold. Brug ekstra lang tid på at skrive en supergod titel og beskrivelse, når du tilmelder dit site. Vi anbefaler dig ikke at bruge tilmeldingstekster til Dmoz, som du har brugt i andre kataloger - skriv unikke tekster kun til dette katalog. Vi anbefaler på det kraftigste tilmelding til Dmoz.

Du vil se en utrolig stor positiv effekt på din hjemmesides evne til at opnå gode placeringer i søgemaskinerne, hvis du får dit site listet i dette katalog. Alle links fra Dmoz er direkte.

Dmoz benytter direkte links, når der linkes ud fra kataloget, og det er den bedste linkmetode i forhold til søgemaskineoptimering.

Trafik

Dmoz har estimeret dagligt 50.000-200.000 besøgende. Dette tal skal tages med forbehold, og er estimeret udfra offentligt tilgængelige tal. LinkKataloger.dk påtager sig intet ansvar i forbindelse med dette tal.


Data for Dmoz (www.dmoz.org) er sidst tjekket og opdateret d. 23-03-2012.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap