Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Dig a Business


Dig a Business
Billede af www.digabusiness.com

Dette katalog er et udenlandsk katalog, rettet mod ikke dansk-sprogede hjemmesider. Tilmeld kun dit website til Dig a Business, hvis det henvender sig til folk fra udlandet.

68
     Hvad er CatScore?
Domæne: www.digabusiness.com
Google PageRank: Dig a Business har en Google PageRank på 4
Backlinks: 497
Link Type: Direkte Dette katalog linker til din hjemmeside via et direkte link.
Tilmeld link til Dig a Business

Opret en gratis brugerkonto og tilmeld dit site til Dig a Business.

Hold styr på dine tilmeldinger til kataloger

Med en gratis brugerkonto, kan du benytte de advancerede link building værktøjer, vi har her på sitet. Bl.a. kan du holde styr på dine tilmeldinger til kataloger, gemme favoritkataloger, bedømme kataloger, gemme tekster og meget mere.
> Opret din gratis brugerkonto nu

Rangering og linkværdi

Dig a Business er rangeret som nr. 7 ud af 35 udenlandske kataloger.

Dig a Business er et rigtig godt katalog, som du bør tilmelde dit website til. En CatScore på 68 betyder, at vi har med et katalog at gøre, som ligger et godt stykke over middel, i forhold til den værdi din hjemmeside vil modtage gennem et link fra kataloget. Da det kræver en ret stor indsats for et katalog at nå dette niveau, bør du forvente en ret kritisk tilmeldingsproces, hvor spamsider og andet skrammel vil blive afvist med det samme, og samtidig vil sjuskede tilmeldinger, i form af misvisende titler og mangelfulde beskrivelser, ikke blive accepteret.

Du bør se et positivt resultat fra at få din hjemmeside listet i dette katalog, men du bør dog sørge for at skaffe en flere links fra kataloger af samme kvalitet.

Dig a Business benytter direkte links, når der linkes ud fra kataloget, og det er den bedste linkmetode i forhold til søgemaskineoptimering.

Trafik

Dig a Business har estimeret dagligt 6.000-9.000 besøgende. Dette tal skal tages med forbehold, og er estimeret udfra offentligt tilgængelige tal. LinkKataloger.dk påtager sig intet ansvar i forbindelse med dette tal.


Data for Dig a Business (www.digabusiness.com) er sidst tjekket og opdateret d. 23-03-2012.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap