Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Indgående Link


Dit arbejde med link building går ud på at skaffe så mange, og så gode indgående links til din hjemmeside som muligt. Men hvad er et indgående link?

Et indgående link er en betegnelse for at en anden hjemmeside (hjemmeside A) ligger et link til din hjemmeside (hjemmeside B), på en eller flere af deres sider.

Når søgemaskinerne så kommer forbi hjemmeside A, ser de at der ligger et link fra hjemmeside A til hjemmeside B, og forstår det som en anbefaling fra hjemmeside A til hjemmeside B. Denne anbefaling er en grundlæggende del af den måde søgemaskinerne rangerer sider, når de skal præsenterer brugeren for resultater af en søgning.

I nogle tilfælde kan et indgående link være et No-follow link, og dem får du ingen gavn af i forhold til søgemaskinerne. Disse links kan dog snildt stadig være med til at drive direkte trafik fra hjemmeside A til hjemmeside B.
Mere fra ordbogen

Beskrivelse   Titel   SERP placering   Tilmeldingstekster   No-follow   PageRank   Indhold   Redaktør   Link Building   Link Juice  
© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap