Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Socbo.dk


Socbo.dk
Billede af www.socbo.dk

Dette katalog er et dansk katalog, rettet mod dansksprogede hjemmesider. Tilmeld kun dit website til Socbo.dk, hvis det henvender sig til folk fra Danmark.

27
     Hvad er CatScore?
Domæne: www.socbo.dk
Google PageRank: Socbo.dk har en Google PageRank på 3
Backlinks: 64
Link Type: No-follow Dette katalog linker til din hjemmeside via et no-follow link.
Tilmeld link til Socbo.dk

Opret en gratis brugerkonto og tilmeld dit site til Socbo.dk.

Hold styr på dine tilmeldinger til kataloger

Med en gratis brugerkonto, kan du benytte de advancerede link building værktøjer, vi har her på sitet. Bl.a. kan du holde styr på dine tilmeldinger til kataloger, gemme favoritkataloger, bedømme kataloger, gemme tekster og meget mere.
> Opret din gratis brugerkonto nu

Rangering og linkværdi

Socbo.dk er rangeret som nr. 196 ud af 200 danske kataloger.

Socbo.dk har en CatScore på 27, og vi anbefaler ikke du bruger nævneværdig tid på tilmelding til kataloget. Der benyttes ikke direkte links, og det har en stor negativ indvirkning på den værdi du får fra, at have et link med i Socbo.dk. Normalt er denne slags kataloger lavet for at tjene et formål, og levere værdi, for ejeren af kataloget, og ikke de tilmeldte websites. Det kan dog ikke udelukkes at du kan kan modtage trafik direkte fra kataloget, men forvent ikke resultater i søgemaskinerne på baggrund af en succesfuld optagelse.

Du vil ikke se nogen effekt af at have et link listet i Socbo.dk kataloget, i forhold til søgemaskinerne. Der bruges scripts, redirects og no-follow, som stopper den SEO-værdi der ellers kunne komme fra et link.

Socbo.dk bruger no-follow, når de linker fra kataloget til tilmeldte websites. Det betyder at du ikke modtager nogen linkjuice eller værdi i forhold til dit SEO-arbejde.

Trafik

Socbo.dk har estimeret dagligt 150-300 besøgende. Dette tal skal tages med forbehold, og er estimeret udfra offentligt tilgængelige tal. LinkKataloger.dk påtager sig intet ansvar i forbindelse med dette tal.


Data for Socbo.dk (www.socbo.dk) er sidst tjekket og opdateret d. 23-03-2012.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap