Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Onix


Onix
Billede af onix.dk

Dette katalog er et dansk katalog, rettet mod dansksprogede hjemmesider. Tilmeld kun dit website til Onix, hvis det henvender sig til folk fra Danmark.

31
     Hvad er CatScore?
Domæne: onix.dk
Google PageRank: Onix har en Google PageRank på 2
Backlinks: 23
Link Type: Script Dette katalog linker til din hjemmeside via et script link.
Tilmeld link til Onix

Opret en gratis brugerkonto og tilmeld dit site til Onix.

Hold styr på dine tilmeldinger til kataloger

Med en gratis brugerkonto, kan du benytte de advancerede link building værktøjer, vi har her på sitet. Bl.a. kan du holde styr på dine tilmeldinger til kataloger, gemme favoritkataloger, bedømme kataloger, gemme tekster og meget mere.
> Opret din gratis brugerkonto nu

Rangering og linkværdi

Onix er rangeret som nr. 188 ud af 200 danske kataloger.

Dette katalog ligger i den lave ende, og en CatScore på 31 indikerer at der er meget lidt værdi at få via et link i kataloget. Onix ligger i den klasse, hvor det enten ikke har meget autoritet i søgemaskinerne, eller kataloget linker til dit site på en måde som ikke kaster link juice/værdi af sig. Brug kun tid på tilmelding til Onix, hvis du allerede har tilmeldt dig til de stærkere kataloger. Du kan godt genbruge tekster fra andre tilmeldinger i et vist omfang, når du tilmelder dit website til Onix.

Du skal ikke forvente at et link fra Onix vil have nogen nævneværdig effekt på dine rankings, eller dit site's generelle evne til at konkurrere i søgemaskinerne.

Onix benytter script links, når de linker til din hjemmeside, og det kan begrænse den SEO-værdi du modtager fra linket.

Trafik

Onix har estimeret dagligt 0-50 besøgende. Dette tal skal tages med forbehold, og er estimeret udfra offentligt tilgængelige tal. LinkKataloger.dk påtager sig intet ansvar i forbindelse med dette tal.


Data for Onix (onix.dk) er sidst tjekket og opdateret d. 23-03-2012.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap