Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Eniro Nyheds-Index


Eniro Nyheds-Index
Billede af ni.dk

Dette katalog er et dansk katalog, rettet mod dansksprogede hjemmesider. Tilmeld kun dit website til Eniro Nyheds-Index, hvis det henvender sig til folk fra Danmark.

65
     Hvad er CatScore?
Domæne: ni.dk
Google PageRank: Eniro Nyheds-Index har en Google PageRank på 7
Backlinks: 290
Link Type: 302 Redirect Dette katalog linker til din hjemmeside via et 302 redirect link.
Tilmeld link til Eniro Nyheds-Index

Opret en gratis brugerkonto og tilmeld dit site til Eniro Nyheds-Index.

Hold styr på dine tilmeldinger til kataloger

Med en gratis brugerkonto, kan du benytte de advancerede link building værktøjer, vi har her på sitet. Bl.a. kan du holde styr på dine tilmeldinger til kataloger, gemme favoritkataloger, bedømme kataloger, gemme tekster og meget mere.
> Opret din gratis brugerkonto nu

Rangering og linkværdi

Eniro Nyheds-Index er rangeret som nr. 6 ud af 200 danske kataloger.

Eniro Nyheds-Index er et rigtig godt katalog, som du bør tilmelde dit website til. En CatScore på 65 betyder, at vi har med et katalog at gøre, som ligger et godt stykke over middel, i forhold til den værdi din hjemmeside vil modtage gennem et link fra kataloget. Da det kræver en ret stor indsats for et katalog at nå dette niveau, bør du forvente en ret kritisk tilmeldingsproces, hvor spamsider og andet skrammel vil blive afvist med det samme, og samtidig vil sjuskede tilmeldinger, i form af misvisende titler og mangelfulde beskrivelser, ikke blive accepteret.

Du bør se et positivt resultat fra at få din hjemmeside listet i dette katalog, men du bør dog sørge for at skaffe en flere links fra kataloger af samme kvalitet.

Eniro Nyheds-Index bruger 302 redirect links, når dit link listes i kataloget. Det betyder en enten meget lille eller ingen værdi til din hjemmeside i forhold til søgemaskineoptimering.

Trafik

Eniro Nyheds-Index har estimeret dagligt 3.000-6.000 besøgende. Dette tal skal tages med forbehold, og er estimeret udfra offentligt tilgængelige tal. LinkKataloger.dk påtager sig intet ansvar i forbindelse med dette tal.


Data for Eniro Nyheds-Index (ni.dk) er sidst tjekket og opdateret d. 23-03-2012.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap