Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Onsdagslinks


Onsdagslinks
Billede af links.onsdag.dk

Dette katalog er et dansk katalog, rettet mod dansksprogede hjemmesider. Tilmeld kun dit website til Onsdagslinks, hvis det henvender sig til folk fra Danmark.

47
     Hvad er CatScore?
Domæne: links.onsdag.dk
Google PageRank: Onsdagslinks har en Google PageRank på 2
Backlinks: 5
Link Type: Direkte Dette katalog linker til din hjemmeside via et direkte link.
Tilmeld link til Onsdagslinks

Opret en gratis brugerkonto og tilmeld dit site til Onsdagslinks.

Hold styr på dine tilmeldinger til kataloger

Med en gratis brugerkonto, kan du benytte de advancerede link building værktøjer, vi har her på sitet. Bl.a. kan du holde styr på dine tilmeldinger til kataloger, gemme favoritkataloger, bedømme kataloger, gemme tekster og meget mere.
> Opret din gratis brugerkonto nu

Rangering og linkværdi

Onsdagslinks er rangeret som nr. 73 ud af 200 danske kataloger.

Med en CatScore på 47 placerer Onsdagslinks sig i midten af feltet, og er en blød mellemvare i forhold til styrke. Tilmelding er normalt værd at bruge tid på, men vær opmærksom hvilken link metode der benyttes fra kataloget. Kvaliteten af kataloger på dette niveau svinger, og du finder både manuelt- og autovedligeholdte kataloger. Du bør fint kunne genbruge tilmeldingstekster (dog stadig med måde), når du tilmelder din hjemmeside til links.onsdag.dk.

Der er værdi i et link fra Onsdagslinks, men tilmelding bør være en del af et større stykke arbejde med at skaffe links fra flere og bedre kataloger.

Onsdagslinks benytter direkte links, når der linkes ud fra kataloget, og det er den bedste linkmetode i forhold til søgemaskineoptimering.

Trafik

Onsdagslinks har estimeret dagligt 50-150 besøgende. Dette tal skal tages med forbehold, og er estimeret udfra offentligt tilgængelige tal. LinkKataloger.dk påtager sig intet ansvar i forbindelse med dette tal.


Data for Onsdagslinks (links.onsdag.dk) er sidst tjekket og opdateret d. 23-03-2012.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap