Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Linkcentralen


Linkcentralen
Billede af www.linkcentralen.dk

Dette katalog er et dansk katalog, rettet mod dansksprogede hjemmesider. Tilmeld kun dit website til Linkcentralen, hvis det henvender sig til folk fra Danmark.

47
     Hvad er CatScore?
Domæne: www.linkcentralen.dk
Google PageRank: Linkcentralen har en Google PageRank på 3
Backlinks: 146
Link Type: Script Dette katalog linker til din hjemmeside via et script link.
Tilmeld link til Linkcentralen

Opret en gratis brugerkonto og tilmeld dit site til Linkcentralen.

Hold styr på dine tilmeldinger til kataloger

Med en gratis brugerkonto, kan du benytte de advancerede link building værktøjer, vi har her på sitet. Bl.a. kan du holde styr på dine tilmeldinger til kataloger, gemme favoritkataloger, bedømme kataloger, gemme tekster og meget mere.
> Opret din gratis brugerkonto nu

Rangering og linkværdi

Linkcentralen er rangeret som nr. 72 ud af 200 danske kataloger.

Med en CatScore på 47 placerer Linkcentralen sig i midten af feltet, og er en blød mellemvare i forhold til styrke. Tilmelding er normalt værd at bruge tid på, men vær opmærksom hvilken link metode der benyttes fra kataloget. Kvaliteten af kataloger på dette niveau svinger, og du finder både manuelt- og autovedligeholdte kataloger. Du bør fint kunne genbruge tilmeldingstekster (dog stadig med måde), når du tilmelder din hjemmeside til www.linkcentralen.dk.

Der er værdi i et link fra Linkcentralen, men tilmelding bør være en del af et større stykke arbejde med at skaffe links fra flere og bedre kataloger.

Linkcentralen benytter script links, når de linker til din hjemmeside, og det kan begrænse den SEO-værdi du modtager fra linket.

Trafik

Linkcentralen har estimeret dagligt 150-300 besøgende. Dette tal skal tages med forbehold, og er estimeret udfra offentligt tilgængelige tal. LinkKataloger.dk påtager sig intet ansvar i forbindelse med dette tal.


Data for Linkcentralen (www.linkcentralen.dk) er sidst tjekket og opdateret d. 23-03-2012.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap