Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Link-Eksperten


Link-Eksperten
Billede af www.link-eksperten.dk

Dette katalog er et dansk katalog, rettet mod dansksprogede hjemmesider. Tilmeld kun dit website til Link-Eksperten, hvis det henvender sig til folk fra Danmark.

39
     Hvad er CatScore?
Domæne: www.link-eksperten.dk
Google PageRank: Link-Eksperten har en Google PageRank på 0
Backlinks: 1
Link Type: Direkte Dette katalog linker til din hjemmeside via et direkte link.
Tilmeld link til Link-Eksperten

Opret en gratis brugerkonto og tilmeld dit site til Link-Eksperten.

Hold styr på dine tilmeldinger til kataloger

Med en gratis brugerkonto, kan du benytte de advancerede link building værktøjer, vi har her på sitet. Bl.a. kan du holde styr på dine tilmeldinger til kataloger, gemme favoritkataloger, bedømme kataloger, gemme tekster og meget mere.
> Opret din gratis brugerkonto nu

Rangering og linkværdi

Link-Eksperten er rangeret som nr. 168 ud af 200 danske kataloger.

Dette katalog ligger i den lave ende, og en CatScore på 39 indikerer at der er meget lidt værdi at få via et link i kataloget. Link-Eksperten ligger i den klasse, hvor det enten ikke har meget autoritet i søgemaskinerne, eller kataloget linker til dit site på en måde som ikke kaster link juice/værdi af sig. Brug kun tid på tilmelding til Link-Eksperten, hvis du allerede har tilmeldt dig til de stærkere kataloger. Du kan godt genbruge tekster fra andre tilmeldinger i et vist omfang, når du tilmelder dit website til Link-Eksperten.

Du skal ikke forvente at et link fra Link-Eksperten vil have nogen nævneværdig effekt på dine rankings, eller dit site's generelle evne til at konkurrere i søgemaskinerne.

Link-Eksperten benytter direkte links, når der linkes ud fra kataloget, og det er den bedste linkmetode i forhold til søgemaskineoptimering.

Trafik

Link-Eksperten har estimeret dagligt 0-50 besøgende. Dette tal skal tages med forbehold, og er estimeret udfra offentligt tilgængelige tal. LinkKataloger.dk påtager sig intet ansvar i forbindelse med dette tal.


Data for Link-Eksperten (www.link-eksperten.dk) er sidst tjekket og opdateret d. 23-03-2012.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap