Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Jagt Links


Jagt Links
Billede af www.jagtlinks.com

Dette katalog er et dansk katalog, rettet mod dansksprogede hjemmesider. Tilmeld kun dit website til Jagt Links, hvis det henvender sig til folk fra Danmark.

51
     Hvad er CatScore?
Domæne: www.jagtlinks.com
Google PageRank: Jagt Links har en Google PageRank på 2
Backlinks: 15
Link Type: Direkte Dette katalog linker til din hjemmeside via et direkte link.
Tilmeld link til Jagt Links

Opret en gratis brugerkonto og tilmeld dit site til Jagt Links.

Hold styr på dine tilmeldinger til kataloger

Med en gratis brugerkonto, kan du benytte de advancerede link building værktøjer, vi har her på sitet. Bl.a. kan du holde styr på dine tilmeldinger til kataloger, gemme favoritkataloger, bedømme kataloger, gemme tekster og meget mere.
> Opret din gratis brugerkonto nu

Rangering og linkværdi

Jagt Links er rangeret som nr. 42 ud af 200 danske kataloger.

Dette katalog ligger over middel, og er med en CatScore på 51 godt at tilmelde din hjemmeside til. Jagt Links har brugt tid på at nå op til dette niveau, og det betyder de muligvis vil stille visse krav til kvaliteten af indholdet på tilmeldte websites. Ved tilmelding til Jagt Links, kan du godt benytte tilmeldingstekster, som du også har benyttet i andre kataloger. Vær dog opmærksom på, at vi altid anbefaler, at bruge så unikke tekster som muligt ved alle tilmeldinger.

Succesfuld optagelse i kataloget, vil have en positiv indvirkning på din evne til at ranke i søgemaskinerne, men kan på ingen måde stå alene. Vi forslår du går efter at skaffe en stor portion links fra kataloger på samme niveau som Jagt Links.

Jagt Links benytter direkte links, når der linkes ud fra kataloget, og det er den bedste linkmetode i forhold til søgemaskineoptimering.

Trafik

Jagt Links har estimeret dagligt 0-10 besøgende. Dette tal skal tages med forbehold, og er estimeret udfra offentligt tilgængelige tal. LinkKataloger.dk påtager sig intet ansvar i forbindelse med dette tal.


Data for Jagt Links (www.jagtlinks.com) er sidst tjekket og opdateret d. 20-11-2012.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap