Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Indexa.dk


Indexa.dk
Billede af www.indexa.dk

Dette katalog er et dansk katalog, rettet mod dansksprogede hjemmesider. Tilmeld kun dit website til Indexa.dk, hvis det henvender sig til folk fra Danmark.

70
     Hvad er CatScore?
Domæne: www.indexa.dk
Google PageRank: Indexa.dk har en Google PageRank på 5
Backlinks: 127
Link Type: Direkte Dette katalog linker til din hjemmeside via et direkte link.
Tilmeld link til Indexa.dk

Opret en gratis brugerkonto og tilmeld dit site til Indexa.dk.

Hold styr på dine tilmeldinger til kataloger

Med en gratis brugerkonto, kan du benytte de advancerede link building værktøjer, vi har her på sitet. Bl.a. kan du holde styr på dine tilmeldinger til kataloger, gemme favoritkataloger, bedømme kataloger, gemme tekster og meget mere.
> Opret din gratis brugerkonto nu

Rangering og linkværdi

Indexa.dk er rangeret som nr. 4 ud af 200 danske kataloger.

En CatScore på 70 er virkelig godt, og er et udtryk for et stærkt katalog, der har rigt indhold, lang historie på nettet og normalt menneskelig redigering af kategorierne. Det er absolut værd at bruge tid på tilmelding til Indexa.dk. Kataloger på dette niveau, har skulle kæmpe for at nå derop, og det betyder også at der værnes om den kvalitet og integritet der er i kataloget. Derfor skal du forvente at din tilmelding vil blive gennemgået nøje, så vær sikker på at bruge nok tid på at lave en grundig tilmelding med unikke tekster.

Indexa.dk er et troværdigt site med god autoritet hos søgemaskinerne. Det betyder du i langt de fleste tilfælde vil se en ret stor positiv effekt på dit website's evne til at ranke godt i søgemaskinerne.

Indexa.dk benytter direkte links, når der linkes ud fra kataloget, og det er den bedste linkmetode i forhold til søgemaskineoptimering.

Trafik

Indexa.dk har estimeret dagligt 150-300 besøgende. Dette tal skal tages med forbehold, og er estimeret udfra offentligt tilgængelige tal. LinkKataloger.dk påtager sig intet ansvar i forbindelse med dette tal.


Data for Indexa.dk (www.indexa.dk) er sidst tjekket og opdateret d. 23-03-2012.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap