Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Hvem-Hvor.dk


Hvem-Hvor.dk
Billede af www.hvem-hvor.dk

Dette katalog er et dansk katalog, rettet mod dansksprogede hjemmesider. Tilmeld kun dit website til Hvem-Hvor.dk, hvis det henvender sig til folk fra Danmark.

38
     Hvad er CatScore?
Domæne: www.hvem-hvor.dk
Google PageRank: Hvem-Hvor.dk har en Google PageRank på 3
Backlinks: 118
Link Type: 302 Redirect Dette katalog linker til din hjemmeside via et 302 redirect link.
Tilmeld link til Hvem-Hvor.dk

Opret en gratis brugerkonto og tilmeld dit site til Hvem-Hvor.dk.

Hold styr på dine tilmeldinger til kataloger

Med en gratis brugerkonto, kan du benytte de advancerede link building værktøjer, vi har her på sitet. Bl.a. kan du holde styr på dine tilmeldinger til kataloger, gemme favoritkataloger, bedømme kataloger, gemme tekster og meget mere.
> Opret din gratis brugerkonto nu

Rangering og linkværdi

Hvem-Hvor.dk er rangeret som nr. 169 ud af 200 danske kataloger.

Dette katalog ligger i den lave ende, og en CatScore på 38 indikerer at der er meget lidt værdi at få via et link i kataloget. Hvem-Hvor.dk ligger i den klasse, hvor det enten ikke har meget autoritet i søgemaskinerne, eller kataloget linker til dit site på en måde som ikke kaster link juice/værdi af sig. Brug kun tid på tilmelding til Hvem-Hvor.dk, hvis du allerede har tilmeldt dig til de stærkere kataloger. Du kan godt genbruge tekster fra andre tilmeldinger i et vist omfang, når du tilmelder dit website til Hvem-Hvor.dk.

Du skal ikke forvente at et link fra Hvem-Hvor.dk vil have nogen nævneværdig effekt på dine rankings, eller dit site's generelle evne til at konkurrere i søgemaskinerne.

Hvem-Hvor.dk bruger 302 redirect links, når dit link listes i kataloget. Det betyder en enten meget lille eller ingen værdi til din hjemmeside i forhold til søgemaskineoptimering.

Trafik

Hvem-Hvor.dk har estimeret dagligt 50-150 besøgende. Dette tal skal tages med forbehold, og er estimeret udfra offentligt tilgængelige tal. LinkKataloger.dk påtager sig intet ansvar i forbindelse med dette tal.


Data for Hvem-Hvor.dk (www.hvem-hvor.dk) er sidst tjekket og opdateret d. 23-03-2012.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap