Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Hotstart


Hotstart
Billede af hotstart.dk

Dette katalog er et dansk katalog, rettet mod dansksprogede hjemmesider. Tilmeld kun dit website til Hotstart, hvis det henvender sig til folk fra Danmark.

30
     Hvad er CatScore?
Domæne: hotstart.dk
Google PageRank: Hotstart har en Google PageRank på 3
Backlinks: 204
Link Type: No-follow Dette katalog linker til din hjemmeside via et no-follow link.
Tilmeld link til Hotstart

Opret en gratis brugerkonto og tilmeld dit site til Hotstart.

Hold styr på dine tilmeldinger til kataloger

Med en gratis brugerkonto, kan du benytte de advancerede link building værktøjer, vi har her på sitet. Bl.a. kan du holde styr på dine tilmeldinger til kataloger, gemme favoritkataloger, bedømme kataloger, gemme tekster og meget mere.
> Opret din gratis brugerkonto nu

Rangering og linkværdi

Hotstart er rangeret som nr. 189 ud af 200 danske kataloger.

Dette katalog ligger i den lave ende, og en CatScore på 30 indikerer at der er meget lidt værdi at få via et link i kataloget. Hotstart ligger i den klasse, hvor det enten ikke har meget autoritet i søgemaskinerne, eller kataloget linker til dit site på en måde som ikke kaster link juice/værdi af sig. Brug kun tid på tilmelding til Hotstart, hvis du allerede har tilmeldt dig til de stærkere kataloger. Du kan godt genbruge tekster fra andre tilmeldinger i et vist omfang, når du tilmelder dit website til Hotstart.

Du skal ikke forvente at et link fra Hotstart vil have nogen nævneværdig effekt på dine rankings, eller dit site's generelle evne til at konkurrere i søgemaskinerne.

Hotstart bruger no-follow, når de linker fra kataloget til tilmeldte websites. Det betyder at du ikke modtager nogen linkjuice eller værdi i forhold til dit SEO-arbejde.

Trafik

Hotstart har estimeret dagligt 150-300 besøgende. Dette tal skal tages med forbehold, og er estimeret udfra offentligt tilgængelige tal. LinkKataloger.dk påtager sig intet ansvar i forbindelse med dette tal.


Data for Hotstart (hotstart.dk) er sidst tjekket og opdateret d. 23-03-2012.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap