Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Gratis Index


Gratis Index
Billede af www.gratisindex.dk

Dette katalog er et dansk katalog, rettet mod dansksprogede hjemmesider. Tilmeld kun dit website til Gratis Index, hvis det henvender sig til folk fra Danmark.

37
     Hvad er CatScore?
Domæne: www.gratisindex.dk
Google PageRank: Gratis Index har en Google PageRank på 3
Backlinks: 43
Link Type: Script Dette katalog linker til din hjemmeside via et script link.
Tilmeld link til Gratis Index

Opret en gratis brugerkonto og tilmeld dit site til Gratis Index.

Hold styr på dine tilmeldinger til kataloger

Med en gratis brugerkonto, kan du benytte de advancerede link building værktøjer, vi har her på sitet. Bl.a. kan du holde styr på dine tilmeldinger til kataloger, gemme favoritkataloger, bedømme kataloger, gemme tekster og meget mere.
> Opret din gratis brugerkonto nu

Rangering og linkværdi

Gratis Index er rangeret som nr. 171 ud af 200 danske kataloger.

Dette katalog ligger i den lave ende, og en CatScore på 37 indikerer at der er meget lidt værdi at få via et link i kataloget. Gratis Index ligger i den klasse, hvor det enten ikke har meget autoritet i søgemaskinerne, eller kataloget linker til dit site på en måde som ikke kaster link juice/værdi af sig. Brug kun tid på tilmelding til Gratis Index, hvis du allerede har tilmeldt dig til de stærkere kataloger. Du kan godt genbruge tekster fra andre tilmeldinger i et vist omfang, når du tilmelder dit website til Gratis Index.

Du skal ikke forvente at et link fra Gratis Index vil have nogen nævneværdig effekt på dine rankings, eller dit site's generelle evne til at konkurrere i søgemaskinerne.

Gratis Index benytter script links, når de linker til din hjemmeside, og det kan begrænse den SEO-værdi du modtager fra linket.

Trafik

Gratis Index har estimeret dagligt 0-50 besøgende. Dette tal skal tages med forbehold, og er estimeret udfra offentligt tilgængelige tal. LinkKataloger.dk påtager sig intet ansvar i forbindelse med dette tal.


Data for Gratis Index (www.gratisindex.dk) er sidst tjekket og opdateret d. 23-03-2012.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap