Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Anti Explorator.com & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Gratis Info


Gratis Info
Billede af www.gratis-info.dk

Dette katalog er et dansk katalog, rettet mod dansksprogede hjemmesider. Tilmeld kun dit website til Gratis Info, hvis det henvender sig til folk fra Danmark.

38
     Hvad er CatScore?
Domæne: www.gratis-info.dk
Google PageRank: Gratis Info har en Google PageRank på 0
Backlinks: 0
Link Type: Direkte Dette katalog linker til din hjemmeside via et direkte link.
Tilmeld link til Gratis Info

Opret en gratis brugerkonto og tilmeld dit site til Gratis Info.

Hold styr på dine tilmeldinger til kataloger

Med en gratis brugerkonto, kan du benytte de advancerede link building værktøjer, vi har her på sitet. Bl.a. kan du holde styr på dine tilmeldinger til kataloger, gemme favoritkataloger, bedømme kataloger, gemme tekster og meget mere.
> Opret din gratis brugerkonto nu

Rangering og linkværdi

Gratis Info er rangeret som nr. 180 ud af 212 danske kataloger.

Dette katalog ligger i den lave ende, og en CatScore på 38 indikerer at der er meget lidt værdi at få via et link i kataloget. Gratis Info ligger i den klasse, hvor det enten ikke har meget autoritet i søgemaskinerne, eller kataloget linker til dit site på en måde som ikke kaster link juice/værdi af sig. Brug kun tid på tilmelding til Gratis Info, hvis du allerede har tilmeldt dig til de stærkere kataloger. Du kan godt genbruge tekster fra andre tilmeldinger i et vist omfang, når du tilmelder dit website til Gratis Info.

Du skal ikke forvente at et link fra Gratis Info vil have nogen nævneværdig effekt på dine rankings, eller dit site's generelle evne til at konkurrere i søgemaskinerne.

Gratis Info benytter direkte links, når der linkes ud fra kataloget, og det er den bedste linkmetode i forhold til søgemaskineoptimering.

Trafik

Gratis Info har estimeret dagligt 0-50 besøgende. Dette tal skal tages med forbehold, og er estimeret udfra offentligt tilgængelige tal. LinkKataloger.dk påtager sig intet ansvar i forbindelse med dette tal.


Data for Gratis Info (www.gratis-info.dk) er sidst tjekket og opdateret d. 03-06-2016.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LeoCall > E-gear.dk > alt-til-windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap