Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Brug Nettet


Brug Nettet
Billede af godesider.brugnettet.dk

Dette katalog er et dansk katalog, rettet mod dansksprogede hjemmesider. Tilmeld kun dit website til Brug Nettet, hvis det henvender sig til folk fra Danmark.

37
     Hvad er CatScore?
Domæne: godesider.brugnettet.dk
Google PageRank: Brug Nettet har en Google PageRank på 0
Backlinks: 10
Link Type: Direkte Dette katalog linker til din hjemmeside via et direkte link.
Tilmeld link til Brug Nettet

Opret en gratis brugerkonto og tilmeld dit site til Brug Nettet.

Hold styr på dine tilmeldinger til kataloger

Med en gratis brugerkonto, kan du benytte de advancerede link building værktøjer, vi har her på sitet. Bl.a. kan du holde styr på dine tilmeldinger til kataloger, gemme favoritkataloger, bedømme kataloger, gemme tekster og meget mere.
> Opret din gratis brugerkonto nu

Rangering og linkværdi

Brug Nettet er rangeret som nr. 178 ud af 200 danske kataloger.

Dette katalog ligger i den lave ende, og en CatScore på 37 indikerer at der er meget lidt værdi at få via et link i kataloget. Brug Nettet ligger i den klasse, hvor det enten ikke har meget autoritet i søgemaskinerne, eller kataloget linker til dit site på en måde som ikke kaster link juice/værdi af sig. Brug kun tid på tilmelding til Brug Nettet, hvis du allerede har tilmeldt dig til de stærkere kataloger. Du kan godt genbruge tekster fra andre tilmeldinger i et vist omfang, når du tilmelder dit website til Brug Nettet.

Du skal ikke forvente at et link fra Brug Nettet vil have nogen nævneværdig effekt på dine rankings, eller dit site's generelle evne til at konkurrere i søgemaskinerne.

Brug Nettet benytter direkte links, når der linkes ud fra kataloget, og det er den bedste linkmetode i forhold til søgemaskineoptimering.

Trafik

Brug Nettet har estimeret dagligt 0-50 besøgende. Dette tal skal tages med forbehold, og er estimeret udfra offentligt tilgængelige tal. LinkKataloger.dk påtager sig intet ansvar i forbindelse med dette tal.


Data for Brug Nettet (godesider.brugnettet.dk) er sidst tjekket og opdateret d. 23-03-2012.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap