Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Feed Kataloget


Feed Kataloget
Billede af www.feedkataloget.dk

Dette katalog er et dansk katalog, rettet mod dansksprogede hjemmesider. Tilmeld kun dit website til Feed Kataloget, hvis det henvender sig til folk fra Danmark.

47
     Hvad er CatScore?
Domæne: www.feedkataloget.dk
Google PageRank: Feed Kataloget har en Google PageRank på 2
Backlinks: 33
Link Type: Direkte Dette katalog linker til din hjemmeside via et direkte link.
Tilmeld link til Feed Kataloget

Opret en gratis brugerkonto og tilmeld dit site til Feed Kataloget.

Hold styr på dine tilmeldinger til kataloger

Med en gratis brugerkonto, kan du benytte de advancerede link building værktøjer, vi har her på sitet. Bl.a. kan du holde styr på dine tilmeldinger til kataloger, gemme favoritkataloger, bedømme kataloger, gemme tekster og meget mere.
> Opret din gratis brugerkonto nu

Rangering og linkværdi

Feed Kataloget er rangeret som nr. 74 ud af 200 danske kataloger.

Med en CatScore på 47 placerer Feed Kataloget sig i midten af feltet, og er en blød mellemvare i forhold til styrke. Tilmelding er normalt værd at bruge tid på, men vær opmærksom hvilken link metode der benyttes fra kataloget. Kvaliteten af kataloger på dette niveau svinger, og du finder både manuelt- og autovedligeholdte kataloger. Du bør fint kunne genbruge tilmeldingstekster (dog stadig med måde), når du tilmelder din hjemmeside til www.feedkataloget.dk.

Der er værdi i et link fra Feed Kataloget, men tilmelding bør være en del af et større stykke arbejde med at skaffe links fra flere og bedre kataloger.

Feed Kataloget benytter direkte links, når der linkes ud fra kataloget, og det er den bedste linkmetode i forhold til søgemaskineoptimering.

Trafik

Feed Kataloget har estimeret dagligt 0-50 besøgende. Dette tal skal tages med forbehold, og er estimeret udfra offentligt tilgængelige tal. LinkKataloger.dk påtager sig intet ansvar i forbindelse med dette tal.


Data for Feed Kataloget (www.feedkataloget.dk) er sidst tjekket og opdateret d. 23-03-2012.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap