Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Diilps.dk


Diilps.dk
Billede af diilps.dk

Dette katalog er et dansk katalog, rettet mod dansksprogede hjemmesider. Tilmeld kun dit website til Diilps.dk, hvis det henvender sig til folk fra Danmark.

24
     Hvad er CatScore?
Domæne: diilps.dk
Google PageRank: Diilps.dk har en Google PageRank på 2
Backlinks: 10
Link Type: 302 Redirect Dette katalog linker til din hjemmeside via et 302 redirect link.
Tilmeld link til Diilps.dk

Opret en gratis brugerkonto og tilmeld dit site til Diilps.dk.

Hold styr på dine tilmeldinger til kataloger

Med en gratis brugerkonto, kan du benytte de advancerede link building værktøjer, vi har her på sitet. Bl.a. kan du holde styr på dine tilmeldinger til kataloger, gemme favoritkataloger, bedømme kataloger, gemme tekster og meget mere.
> Opret din gratis brugerkonto nu

Rangering og linkværdi

Diilps.dk er rangeret som nr. 197 ud af 200 danske kataloger.

Diilps.dk har en CatScore på 24, og vi anbefaler ikke du bruger nævneværdig tid på tilmelding til kataloget. Der benyttes ikke direkte links, og det har en stor negativ indvirkning på den værdi du får fra, at have et link med i Diilps.dk. Normalt er denne slags kataloger lavet for at tjene et formål, og levere værdi, for ejeren af kataloget, og ikke de tilmeldte websites. Det kan dog ikke udelukkes at du kan kan modtage trafik direkte fra kataloget, men forvent ikke resultater i søgemaskinerne på baggrund af en succesfuld optagelse.

Du vil ikke se nogen effekt af at have et link listet i Diilps.dk kataloget, i forhold til søgemaskinerne. Der bruges scripts, redirects og no-follow, som stopper den SEO-værdi der ellers kunne komme fra et link.

Diilps.dk bruger 302 redirect links, når dit link listes i kataloget. Det betyder en enten meget lille eller ingen værdi til din hjemmeside i forhold til søgemaskineoptimering.

Trafik

Diilps.dk har estimeret dagligt 0-50 besøgende. Dette tal skal tages med forbehold, og er estimeret udfra offentligt tilgængelige tal. LinkKataloger.dk påtager sig intet ansvar i forbindelse med dette tal.


Data for Diilps.dk (diilps.dk) er sidst tjekket og opdateret d. 23-03-2012.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap