Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Anti Explorator.com & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

chat danmark


 chat danmark
Billede af www.chatdanmark.com

Dette katalog er et dansk katalog, rettet mod dansksprogede hjemmesider. Tilmeld kun dit website til chat danmark, hvis det henvender sig til folk fra Danmark.

37
     Hvad er CatScore?
Domæne: www.chatdanmark.com
Google PageRank:  chat danmark har en Google PageRank på 0
Backlinks: 0
Link Type: Direkte Dette katalog linker til din hjemmeside via et direkte link.
Tilmeld link til  chat danmark

Opret en gratis brugerkonto og tilmeld dit site til  chat danmark.

Hold styr på dine tilmeldinger til kataloger

Med en gratis brugerkonto, kan du benytte de advancerede link building værktøjer, vi har her på sitet. Bl.a. kan du holde styr på dine tilmeldinger til kataloger, gemme favoritkataloger, bedømme kataloger, gemme tekster og meget mere.
> Opret din gratis brugerkonto nu

Rangering og linkværdi

chat danmark er rangeret som nr. 193 ud af 212 danske kataloger.

Dette katalog ligger i den lave ende, og en CatScore på 37 indikerer at der er meget lidt værdi at få via et link i kataloget. chat danmark ligger i den klasse, hvor det enten ikke har meget autoritet i søgemaskinerne, eller kataloget linker til dit site på en måde som ikke kaster link juice/værdi af sig. Brug kun tid på tilmelding til chat danmark, hvis du allerede har tilmeldt dig til de stærkere kataloger. Du kan godt genbruge tekster fra andre tilmeldinger i et vist omfang, når du tilmelder dit website til chat danmark.

Du skal ikke forvente at et link fra chat danmark vil have nogen nævneværdig effekt på dine rankings, eller dit site's generelle evne til at konkurrere i søgemaskinerne.

chat danmark benytter direkte links, når der linkes ud fra kataloget, og det er den bedste linkmetode i forhold til søgemaskineoptimering.

Trafik

chat danmark har estimeret dagligt 150-300 besøgende. Dette tal skal tages med forbehold, og er estimeret udfra offentligt tilgængelige tal. LinkKataloger.dk påtager sig intet ansvar i forbindelse med dette tal.


Data for chat danmark (www.chatdanmark.com) er sidst tjekket og opdateret d. 24-06-2015.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LeoCall > E-gear.dk > alt-til-windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap