Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

ALT om IT


ALT om IT
Billede af www.altomit.dk

Dette katalog er et dansk katalog, rettet mod dansksprogede hjemmesider. Tilmeld kun dit website til ALT om IT, hvis det henvender sig til folk fra Danmark.

29
     Hvad er CatScore?
Domæne: www.altomit.dk
Google PageRank: ALT om IT har en Google PageRank på 2
Backlinks: 9
Link Type: Script Dette katalog linker til din hjemmeside via et script link.
Tilmeld link til ALT om IT

Opret en gratis brugerkonto og tilmeld dit site til ALT om IT.

Hold styr på dine tilmeldinger til kataloger

Med en gratis brugerkonto, kan du benytte de advancerede link building værktøjer, vi har her på sitet. Bl.a. kan du holde styr på dine tilmeldinger til kataloger, gemme favoritkataloger, bedømme kataloger, gemme tekster og meget mere.
> Opret din gratis brugerkonto nu

Rangering og linkværdi

ALT om IT er rangeret som nr. 193 ud af 200 danske kataloger.

ALT om IT har en CatScore på 29, og vi anbefaler ikke du bruger nævneværdig tid på tilmelding til kataloget. Der benyttes ikke direkte links, og det har en stor negativ indvirkning på den værdi du får fra, at have et link med i ALT om IT. Normalt er denne slags kataloger lavet for at tjene et formål, og levere værdi, for ejeren af kataloget, og ikke de tilmeldte websites. Det kan dog ikke udelukkes at du kan kan modtage trafik direkte fra kataloget, men forvent ikke resultater i søgemaskinerne på baggrund af en succesfuld optagelse.

Du vil ikke se nogen effekt af at have et link listet i ALT om IT kataloget, i forhold til søgemaskinerne. Der bruges scripts, redirects og no-follow, som stopper den SEO-værdi der ellers kunne komme fra et link.

ALT om IT benytter script links, når de linker til din hjemmeside, og det kan begrænse den SEO-værdi du modtager fra linket.

Trafik

ALT om IT har estimeret dagligt 0-50 besøgende. Dette tal skal tages med forbehold, og er estimeret udfra offentligt tilgængelige tal. LinkKataloger.dk påtager sig intet ansvar i forbindelse med dette tal.


Data for ALT om IT (www.altomit.dk) er sidst tjekket og opdateret d. 23-03-2012.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap