Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Hvad er CatScore?


CatScore er en værdi, som vi her på LinkKataloger.dk bruger til at vurdere hvor godt et link katalog er, i forhold til den værdi du får ud af at have din hjemmeside listet i kataloget.

Værdien udregnes på baggrund af en masse forskellige faktorer, som individuelt vægtes i forhold til den betydning de har for kataloget's kvalitet og styrke.

Hvad er CatScore

Nogen af de faktorer som spiller ind er:

  • Google PageRank
  • Trafik til kataloget
  • Indgående links
  • Bruger bedømmelser
  • ...og flere


Brugernes vurdering

Udover eksterne faktorer, som f.eks. Google PageRank (toolbar værdi, som altid vil være en smule forældet), så indregner vi også den vurdering vores brugere giver af kataloget. Da vores brugere netop er de mennesker, som bruger katalogerne til tilmelde deres hjemmesider og opnå resultater med disse sider, mener vi at deres mening har sin ret i forhold til fastsætning af et katalogs værdi.

Vi tillader hver bruger én stemme på hvert katalog vi har i oversigten, og det skal siges at brugernes vurdering kun spiller en mindre rolle i CatScore algoritmen. Men vi mener det dog det er vigtigt at tage brugeroplevelsen med ind i udregningen, da der kan være meget store udsving i, hvor nemme de forskellige kataloger er at arbejde med - i forhold til tilmelding, opdatering og så videre.


Hvad kan du bruge det til?

Da vi jævnligt opdaterer CatScoren for alle link kataloger, som du finder her på sitet, kan du benytte CatScore til at sammenligne katalogerne i forhold til den værdi/styrke, du gerne skulle modtage ved at få et link til dit website fra kataloget.

Helt basalt set er CatScore et udtryk for hvor meget energi du bør ligge i at skaffe et link fra et katalog til dit website. Jo højere CatScore, jo mere intensivt bør dit arbejde være omkring at blive optaget i kataloget.

Ved at bruge CatScoren som et udgangspunkt for dit arbejde med at bygge links ind til dit website, kan du spare en masse tid, da du ikke konstant skal undersøge hvilke kataloger, det kan betale sig at bruge tid på at tilmelde til. Du kan bare starte fra toppen af vores topliste, og dermed kan du sikre dig at du får det maksimale ud af den tid du bruger på at bygge links.

Hvis du samtidig kombinerer brugen af CatScore med de andre gratis link værktøjer vi har her på sitet, så bliver det lige pludselig en leg at arbejde med link building.


Hvorfor ikke bare bruge PageRank?

For den almindelige hjemmesideejer eller e-købmand, kan det måske godt virke overflødigt at vi bruger tid på at udregne en CatScore for katalogerne, da der jo allerede findes en måde at udtrykke en hjemmesides vigtighed på, nemlig Google PageRank. Men de mennesker, som os, der til daglig arbejder med søgemaskineoptimering, ved at PageRank ikke i sig selv fortæller meget i dag. Den PageRank værdi, som er offentlig tilgængelig (igennem Google Toolbar eller diverse PageRank checker services) er forældet, og opdateres kun ca. én gang hver 3-4. måned af Google. Selv efter opdatering er værdien allerede forældet.

For at få et bedre billed af den faktiske styrke et katalog har, forsøger vi at inddrage mange flere faktorer end PageRank. De er en kombination af statiske data, der (ligesom PageRank) opdateres med jævne mellemrum, men dog normalt kun 2-6 gange årligt - og så dynamiske data, der ændrer sig dagligt, og som fortæller mere om den styrke kataloget har i dette øjeblik. Tilsammen mener vi at de giver et nuanceret billede af et katalogs værdi og vigtighed.


Hvor tit opdateres CatScore?

Vi opdaterer CatScoren for hver katalog én gang om ugen - hver søndag. Grunden til at vi ikke udregner den live, skyldes at algoritmen er forholdsvis kompleks, og den ligger en stor belastning på vores server, når vi udregner den for katalogerne.

Få gavn af alle vores gratis link værktøjer - opret en bruger profil 100% gratis lige nu

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap