Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Tre ting du kan tjene penge på online

Det er i dag lettere end nogensinde før at tjene lidt ekstra ved siden af studiet eller det faste job. Har du et bestemt talent, er dog god til et eller andet eller har du bare en hygge-hjemmeside med en håndfuld besøgende på, så har du mulighed for at skabe en lille biindtægt med kun en smule mere arbejde.

I denne artikel giver vi dig 3 muligheder for at tjener penge online.

Affiliate marketing

Affliate marketing er efterhånden blevet rigtig stort, og langt de fleste danske virksomheder bruger det i i dag som en del af deres marketing-mix.

Affiliate marketing går i al sin enkelthed ud på, at virksomhederne giver en del af en omsætning fra en kunde til den hjemmeside der i første omgang henviste kunden til virksomheden.

Så hvis du f.eks. har en blog eller hjemmeside, hvor du skriver om et bestemt emne, så kan du hurtigt komme til at tjene lidt ekstra ved hjælp af affiliate marketing. Har du eksempelvis en blog om fiskeudstyr, så giver det måske ligefrem mening, at du begynder at link til steder på nettet, hvor man kan købe de udstyr du skriver om. Det er både en service til dine læsere og så muliggør det også at du kan tjene lidt penge på disse henvisninger. Men hvordan kommer man lige i gang med aflfiate marketing? Det kan du lære meget mere om på dette kursus om at tjene penge online med affiliate marketing.

Der findes rigtig mange typer af affiliate sider. Nogle er rene anmeldensesider, men andre sammenligner priser på forskellige produkter. Et eksempel på en dansk side som beskætiger sig med affiliate marketing er billig-bredbånd.nu som sammenligner bredbånd og matcher kunder med det de har brug for. Prøv at besøg siden og se, hvordan de tjener penge med affiliate marketing.

Online kurser

Hvis du er rigtig god til et eller andet, og der er andre der vil være lige så gode som dig, så har du potentielt mulighed for at begynde at lave online kurser, hvor du tjener penge på at formidle din video.

Du behøver ikke bygge din egene kursusside for at komme i gang, da der findes masser af både danske og internationale sider, hvor du kan udgive dine kurser og begynde at tjene penge.

I udlandet findes der eksempelvis Udemy.com, som er en portal for online kurser.

At være influencer

Hvis du har været aktiv på f.eks. Instagram igennem mange år, så har du måske allerede opbygge dig en fast følgerskare.

Denne følgerskare er værdifuld for rigtig mange virksomheder, og derfor kan du nemt tjene lidt penge på at være influencer og bruge / anmelde produkter fra forskellige virksomheder i dine posts.

Du behøver ikke at have flere hundrede tusinde følgere før at virksomheder vil betale dig for at nævne dem. Faktisk foretrækker flere virksomheder det man kalder for Micro-influencers, da de rammer niche-kunder langt bedre end de store influencers, som rammer meget bredt.

Vi håber at du med denne artikel har fået en bedre indsigt i, hvordan du potentiel kan komme til at tjene lidt ekstra online!

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > E-gear.dk > alt-til-windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap