Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Tips til ’dannelsesrejsen’ efter gymnasiet

Det er efterhånden blevet mere reglen end undtagelsen, at folk der lige er blevet færdig med gymnasiet tager på en lang rejse. Man kan kalde det en dannelsesrejse, men det er også meget en rejse, der egentlig bare handler om at have det sjovt.

Det har man bestemt også fortjent efter først 9-10 år i folkeskolen efterfulgt af 3 år på en gymnasial uddannelse. Der går lang tid før sådan en mulighed opstår igen. Desværre er mange lidt for unge til rigtigt at vide, hvad de skal gøre for at få det mest ud af rejsen. Men fortvivl ej – vi guider dig.

Research mulige destinationer

Det er virkelig en god idé at give de forskellige destinationer en god mængde omtanke. Det nytter ikke bare at gøre det samme som de andre. Rigtig mange tager til Sydøstasien, hvilket selvfølgelig også er rigtig fedt, men verden er stor, og der er så meget at se.

Du skal nok komme til Sydøstasien, men det er en mulighed for at prøve noget helt anderledes. Det kan være du skal udforske Afrika. Afrika er enormt og har nogle helt fantastiske områder. Hvis det lyder interessant, er det en meget god idé at alliere dig med en kammerat, så du ikke rejser alene.

Derudover er det vigtigt på forhånd og i god tid at vide præcis, hvor du skal hen, så du tage din foranstaltninger. Husk at få de rigtige vacciner vil dine nærme formentlig kræve, og de har noget så ret. Det kan få katastrofale konsekvenser, hvis det ikke bliver gjort.

Vær sund mens du er afsted

Rigtig mange der tager ud at rejse, efter de er blevet færdige med deres gymnasiale uddannelse vælger en tur i spruttens tegn. Deres valg af destination er direkte betonet af, hvor det er bedst at drikke.

Det er ærgerligt, da man så ikke oplever den samme mængde af dannelse. Alt den tid der ellers bliver brugt på at drikke og have tømmermænd kunne være blevet brugt til at få indsigt i forskellige kulturer og de samfundsstrukturelle tendenser.  Ved at være sund på rejsen får du det maksimale ud af din dannelsesrejse.

Få ordnet eventuelle gener inden du tager afsted

Det kan godt være, at mange brokker sig over sundhedsvæsnet i Danmark, men faktum er, at det, hvis man ser det i et globalt perspektiv, faktisk fungerer rigtig godt.

Vi skal være rigtig uheldige, hvis vi ikke får en god behandling i Danmark. Sådan er det langtfra i udlandet. Hvis du for eksempel er bange for at gå til tandlægen, er eventuelle tandgener virkelig noget, du skal tage hånd om, inden du tager afsted.

Derudover er der også det økonomiske incitament. Det kan være meget en omkostningstung affære at få ordnet sine tænder et andet land. Det er formentlig ikke penge, du har i overflod, hvis du lige er gået ud af din gymnasiale uddannelse og lige har købt en rejse i dyre domme.

Hav et arbejde at komme hjem til

Mange begår den fejl at tage af sted uden at have noget at komme hjem til. Det kan være problematisk af flere årsager. Først og fremmest har du formentlig brugt en masse penge på turen og er helt flad, når du kommer hjem.

Hvis du først skal til at lede efter et arbejde, hvilket godt kan tage noget tid, når du formentlig ikke har så meget erfaring, kan de manglende penge virkelig gå hen og blive et problem.

Derudover oplever rigtig mange en følelsesmæssig nedtur, efter de er kommet hjem fra sådan en tur. Man har haft det så fedt og oplevet så mange ting, at hverdagen herhjemme kan virke helt tom. Derfor er det en rigtig god idé at have noget fast at komme hjem til. 

 

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > E-gear.dk > alt-til-windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap