Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Tag et kursus i mødeledelse og bliv mødt med respekt

Som netværker og forretningsmand er det ofte man skal til et møde. Det er også meget ofte at mødet ikke er som forventet, da det ikke blev ledt af en erfaren mødeleder. Det kan gå meget ud over selve mødets indhold, hvis mødelederen ikke er professionel eller i det mindste trænet i at begå sig som mødeleder. Så selvom indholdet på mødet har meget relevans for de mange deltagere, så kan dårlig mødeledelse have en meget negativ effekt.

Sørg derfor altid for at dine medarbejdere, som skal lede et møde har en god erfaring med dette og samtidig også gerne har gennemgået et mødeledelseskursus.

Man tænker ikke at det burde være nødvendigt med et kursus i mødeledelse, hvis man har en god uddannelse bag sig og hvis man har præsenteret en del foran andre. Men man får så mange værktøjer med sig på sådan et kursus at man efterfølgende tænker, hvordan man kunne have undværet dette. Blot det at kunne formulere sig på en anden måde. At kunne aflæse situationer og forhindre deltagere i at komme i diskussioner, som bør holdes på et andet møde. At forberedelse spiller så stor en rolle og er så afgørende for hvor godt mødet bliver. Se mulighederne i mødeledelse og bliv en respekteret oplægsholder.

 

Hold styr på dine visitkort

Er du en af de typer der altid ender op med at have en masse visitkort efter et netværksmøde? Måske ryger de i din lomme, men kommer aldrig videre? Og når tøjet så bliver renset, så ryger visitkortene ud og du får aldrig taget kontakt til den person du var til møde med.

En af de gode muligheder der er for at undgå dette er selvfølgelig at bruge LinkedIn. Men der er stadig folk der foretrækker at have et fysisk visitkort. Særligt når det skal gives til andre. Det er dog ligeså besværligt at rende rundt med en bunke af ens egne visitkort i lommen. Især, hvis de bliver blandet med alle de andre kort, så du ikke kan finde dit eget visitkort og give til din nye kontakt. Det kan virke meget uprofessionelt. Derfor er det heldigt at der er opfundet en kortholder, til at holde styr på alle de kort du har. Det er ikke kun til visitkort, men også til Dankort, med mere.

Har du sådan en kortholder, så fremstår du også meget mere professionel da der altid er styr på hvor kortene er.

 

Er det en god ide med alt på et sted?

Kortholdere kan også bruges som en simpel pung, hvor man dog kun kan holde på sedler. Men hvem bruger også mindre?

Nogle mennesker vælger at have en kortholder, som en del af deres telefons omslag eller cover. Det er ganske smart, da man jo altid har sin telefon på sig. Selvom man tit tager telefonen frem, så er denne handling ofte udsat for at kunne tabe sin telefon. Og hvis man har sine kort i telefonens cover, så findes skal man tage telefonen frem noget oftere til et møde for at dele kort ud eller lægge kort i den. Her opstår muligheden for at tabe telefonen, hver gang du tager den frem.

Sandsynligheden for at telefonen skulle gå i stykker når man har sådan et cover er også meget lille, men trods en smart holder eller cover, så kan det stadig lade sig gøre at gå i stykker. Hvis telefonen lander på hjørnet er der et svagt punkt, som coveret ikke kan beskytte og det gør at telefonens skærm får en flænge hele vejen over fra det ene hjørne til det andet. Så selvom du har et cover der beskytter telefonen over det hele så er der en mulighed for at du stadig ikke slipper for skader på den. Det er blandt andet derfor nogle af de mange firmaer der laver reparation af iphone lever i bedste velgående. Folk lever jo i den blinde tro at de er helt sikret med det smarte cover.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap