Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Spar penge når du shopper online

Du behøver ikke undskylde overfor os, for vi ved godt, hvor tilfredsstillende det kan være at købe noget nyt til garderoben, køkkenskabet eller børneværelset på nettet. Og hvor spændende det kan være at vente på, at pakkeposten skal komme med det nyt drømmekøb.

Du skal endelig bare brænde nogle af lommepengene af og købe nogle gaver til dig selv og dine nærmeste – men inden du kaster dig ud på webshoppingtur, så har vi lige nogle tips til, hvordan det kan blive billigere for dig at få opfyldt dine ønsker.

Husk at tjekke anmeldelser

Vigtigt, vigtigt, vigtigt! Inden du betaler for de funklende, nye lysestager på AliExpress eller den flotte, nye buksedragt fra Zara, der kommer til at sidde som skåret til dig, så husk at læse lidt op på den webshop, du handler i. Læs både anmeldelser, som giver webshoppen høje og lave karakterer, for så får du mulighed for at danne dig et troværdigt og balanceret billede af, hvad de er for nogle. Har de elendig kundeservice? Så synes vi, at du skal overveje at droppe dit køb, for det kan komme til at bide dig i halen.

Forsøg at finde en rabatkode

Du vil blive overrasket over, hvor nemt det er at finde en rabatkode til langt de fleste webshops. Hvis ikke du allerede har en rabatkode, så forsøg dig med at google navnet på webshoppen efterfulgt af ”rabatkode”. Dukker der ikke noget op, så kan man nogle gange spare 10 % eller 20 % ved at tilmelde sig webshoppens nyhedsbrev eller oprette en profil. Er det ikke besparelsen værd at få et nyhedsbrev i ny og næ? (Psst, hvis det bliver for irriterende, kan du altid bare afmelde dig igen.)

Benyt dig af Black Friday …

Vi har vist alle sammen set billeder af amerikanske shoppere, som vælter over hinanden for at få fat i de bedste tilbud på et nyt fladskærms-tv eller den der lækre mærkevare-gryde på Black Friday. Selvom denne ene dag – som falder hvert år i november fredagen efter thanksgiving – er amerikansk, har den for længst gjort sit indtog her i Danmark. Det betyder, at du på denne dag som regel får store rabatter på nærmest alting, også når du handler online. Måske er det værd at holde hestene og lægge dankortet tilbage i pungen, indtil den dag? Nogle butikker holder endda en hel uges Black Friday. Så du skal nok nå det. Men pas på med ikke at blive snøret af kopihjemmesiderne, som DR skriver om her.

… Eller vent til januar

Og hvis du alligevel ikke når at få dine hedeste forbrugsønsker opfyldt i forbindelse med Black Friday, så vent i det mindste til, at januarudsaget begynder. Op til jul er der som regel ikke skruet særlig meget ned for priserne, for det er jo her, folk er desperate efter at få de helt rigtige julegaver i hus. Men når det nye år er slået ind (og, ahem, julegaverne skal byttes), så er der ofte gode muligheder for en solid rabat, når de forskellige webshops ruller deres gule udsalgsbannere ud og sætter procenter på deres varer.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap