Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Sikr dig selv og dine nære for fremtiden

Forskudsopgørelsen er nu tilgængelig, så du kan udfylde alle informationer om din indkomst for det kommende år. Mange har større eller mindre udfordringer med at udfylde forskudsopgørelsen korrekt. Det kan være, fordi der er mange fremmede udtryk, som man ikke rigtig forstår, eller måske er man ikke lige så skarp til det der økonomi-halløj. Det er dog ikke kun din økonomi for det kommende år, som du bør tænke på. Du bør også tænke ud i fremtiden, og hvad der skal ske ved eventuel alvorlig sygdom eller dødsfald.

Lav et testamente

En af de ting, som er vigtige at få styr på, er dit testamente. Mange har måske en forestilling om, at det da kun er gamle mennesker, der bør lave et testamente. Denne opfattelse er dog helt forkert. Især hvis du har en fast partner, men er ugift og har børn, kan det være en rigtig god idé at udarbejde et testamente, således dine værdier bliver fordelt efter dine ønsker, når du ikke er her mere. Husk, at et testamente kan godt laves om, hvis dine ønsker ændrer sig i løbet af livet, eller der sker store ændringer undervejs.

Lav en fuldmagt

En anden vigtig ting er at udarbejde en fremtidsfuldmagt. Modsat testamentet er fremtidsfuldmagten ikke så almindeligt kendt, men det kan godt betale sig at få tegnet sådan en. Kort fortalt er en fremtidsfuldmagt en fuldmagt, som skal garantere dine økonomiske og personlige interesser i tilfælde af alvorlig sygdom. Forskellen på en fremtidsfuldmagt og en almindelige fuldmagt er, at du selv på forhånd har valgt den person, som skal varetage dine interesser.

Hvis du f.eks. får demens og ikke længere kan styre din økonomi eller træffe store beslutninger, så kan den værge, som du selv har valgt, gøre det for dig. Du kan f.eks. få hjælp til at få en fremtidsfuldmagt udarbejdet af en advokat.

Lav en plan for din begravelse

Når du nu er ved at fremtidssikre dig selv og dine nære, kan det også være en god idé at få styr på alt det praktiske i forbindelse med din død og den efterfølgende begravelse. Som pårørende kan det være overvældende at skulle tage stilling til, hvordan begravelsen skal være, når man lige har mistet. Du vil derfor gøre dem en tjeneste, hvis du allerede har udarbejdet en plan for, hvordan du gerne vil have, at din begravelse skal være.

Det kan f.eks. være om du vil begraves eller bisættes, om det skal være en kirkelig begravelse eller måske har du nogle ønsker til salmer, der skal synges. I den forbindelse kan det være en fordel at opsøge en bedemand, som har styr på alle mulighederne i forbindelse med en begravelse.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap