Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Sådan sparer du penge på dit hjem

Ordsproget siger ” hvad der er sparet er tjent”, hvilket er sandt.  Mange tror, at man går på kompromis med kvaliteten, hvis man sparer, men sådan behøver det nødvendigvis ikke at være.  Vores hjem er det sted vi tilbringer mest tid i livet udover vores arbejdsplads, hvorfor de fleste også foretrækker fornyelse af hjemmets inventar, eller hvorfor en tilbygning sommetider kan være tiltrængt, men det behøver ikke være noget, der koster spidsen af en jetjæger.

 

Renovering

Hvad enten det er et nyt loft, en væg der skal væltes, et nyt køkken, you name it. Så er det en stor beslutning, der skal tages, da det ofte gør et stort indhug i vores pengepung. Når vi eksempelvis skal have en ny tilbygning er der mange forholdsregler der skal tages og mange forskellige fagpersoner der skal indlemmes i beslutningsprocessen, hvor både arkitekter, tømrer, vvs´ser eller murer potentielt skal involveres.  Danske håndværkere er garanti for kvalitet, men er også dyre i drift, hvor deres løn gør et stort indhug i de samlede udgifter til ny renovering af huset. Ved at vælge arbejdskrafts andets fra, blandt andet ved brug af polske håndværkere  er det muligt at skære op til 30% i lønudgifterne sammenlignet med danske håndværkere, hvorfor der måske kunne blive råd til ferie eller en ekstra ting til huset, foruden tilbygningen.

 

Genbrugelige materialer

Genbrugelige materialer øger ikke alene sundheden i dit hjem, i og med de ikke indeholder skadelige stoffer af forskellig art. Man sparer på jordens ressourcer og  hvad vigtigt er,de er ofte også billigere.  Når man alligevel skal bygge til, kan man med fordel bruge genbrugsmaterialer, som kun er en win win for miljøet og din egen pengepung. Eksempelvis, hvis der skal isoleres på ny, så kan der her blandt andet bruges papiruldsisolering. Det består udelukkende af genbrugsmaterialer og papiruld er kommet til verden efter gamle aviser er blevet omdannet, dog her er der ikke nogle giftige farver.

 

Find din næste sofa på genbrug

En af tidens trends er bæredygtighed og ved at købe møbler fra genbrugsmarkedet, sparer man ikke kun penge, men det er også fordelagtigt overfor vores miljø, som bliver udsat for konstant pres og belastning.  Møblerne du finder på genbrug behøver ikke at være gamle og ulækre, ofte kan man finde møbler der er velholdt og nærmest så gode som nye. Det er muligt at finde kvalitetsting som har en lang holdbarhed, hvor en sofa fundet på genbrug kan have mere charme alene på grund af dens patina end en helt fabriksny sofa, der kun holder 2 år før den er grim.  Hvis genbrug ikke er sagen og det skal være splinternyt, men budgettet siger no go, er det muligt at finde en billig sofa andet steds.

 

Forsikring af dit hjem

Hvis uheldet er ude vil det altid være en god idé at være forsikret. Det er dog de færreste danske familier, som virkelig har brugt lang tid på at undersøge hvilken form for forsikring, der er mest favorabel til netop deres situation. Mange aner for eksempelvis ikke, at de fleste indboforsikringer også indeholder en rejseforsikring, hvorfor de ikke behøver at købe en rejseforsikring, når de smutter på ferie.  Forsikringsverdenen er en jungle og det kan være svært at gennemskue, hvilke der er bedst egnet til ens situation. Der er mange penge at spare, hvis man finder ud, af hvilke forsikringer, der er har mest relevans. Eksempelvis, er det ofte favorabelt at samle alle sine forsikringer i samme firma, således at man som par ikke har forsikringer to forskellige steder og smider penge ned i et tomt hul.  I en indboforsikring, er der ofte en tyveriforsikring og brandforsikring.  Ligesådan er det vigtigt at have styr på det juridiske, når man bor under samme tag, det kan enten være i form af en ægtepagt eller testamentet, så der ikke er nogen ko på isen.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap