Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Sådan rydder du effektivt ud i dit klædeskab

I mange danske husstande gemmer der sig proppede klædeskabe og kældre fyldt godt op med alt fra sko, sportstøj og dertilhørende udstyr til hverdagstøj og selskabstøj, som bliver luftet et par gange i året.

Der findes ikke dårligt vejr - kun dårlig påklædning. Dette er et ordsprog, som mange har taget til sig. I takt med at årstiderne skifter, kræver det jo altså også, at vi har forskellig slags påklædning klar. Men det kan dog alligevel være en rigtig god idé at få ryddet ud i tøj, sko m.m., et par gange i året, så du undgår overfyldte klædeskabe, fyldte plasticbokse i kælderen og unødvendige tøjkriser, når du pakker tasken til din næste ferie. Men når skabene først er fyldte, og det begynder at knibe med pladsen, kan det være svært at vurdere, hvordan oprydningsprocessen skal gribes an. Vi har derfor samlet nogle gode råd, så du kan få inspiration til, hvordan du hurtigt får styr på dit klædeskab.

 

Grovsortering

Du kommer ikke udenom en grovsortering, når der skal ryddes ud i klædeskabet. Som det første er det altså vigtigt at få sorteret ud i alt det tøj, der måtte gemme sig i din bolig. Ved en grundig gennemgang af det hele, får du hurtigt et klart indblik i, hvad du bruger mest, og hvad der blot ligger og samler støv derhjemme.
Start ud med at lægge det hele frem, og del det eventuelt op i kategorier, hvis du synes, det er nemmere for dig. Herefter kan du begynde at prøve tøj, sko m.m. på, og på den måde vurdere, om det pågældende stykke tøj eller par sko er noget, som du tror, at du vil få brugt igen.

 

Tøjmarked eller genbrug?

Når du har sorteret ud i dit klædeskab, har du højst sandsynligt en bunke tøj liggende, som du ikke helt ved, hvad du skal gøre med. Her findes der et par muligheder, som du kan gøre brug af.
Du kan vælge enten at aflevere dit aflagte tøj til din lokale genbrugsforretning, eller deltage i et tøjmarked, hvor du kan sælge lidt ud af det tøj, som stadig er nyt. På den måde giver du andre muligheden for at få glæde af det tøj, du ikke længere bruger og eventuelt tjene en smule ekstra ved siden af.

 

Så er der plads til nyt

Efter en oprydning i garderoben har du nu mere plads, og du er nu sikker på, hvad du ejer, og hvad du måtte mangle. Det vigtigste er nu, at du fortsætter den gode stime. Den bedste måde hvorpå du kan gøre dette, er ved at undgå impulskøb, som du senere fortryder. Forsøg i stedet for løbende at skrive ned, hvad du mangler i garderoben. Hvis du også gerne vil spare lidt penge, kan det være en god idé at gå på jagt efter rabatkoder. For skientusiaster kan f.eks. en Blacksnow rabatkode til en ny skijakke være oplagt. Når du noterer, hvad du har brug for og specifikt søger efter rabatkoder, undgår du bl.a. ærgerlige køb 

Vi håber, at du med denne artikel er blevet inspireret til at få ryddet ud i dit klædeskab.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap