Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Sådan laver du en fed makeover af hjemmet

Hvis du har besluttet dig for, at du trænger til noget nyt derhjemme og gerne vil lave en makeover, så læs et par gode råd og fif her. En makeover dækker over mange ting. Du kan vælge at forvandle de møbler og genstande du allerede har, eller du kan vælge at købe nyt. 

De fleste har tendens til at gå ud og købe nye møbler, men det kan faktisk godt lykkedes at få et helt nyt liv ud af dine gamle møbler. Du kan ompolstre sofaer, spisestole og lænestole med et fedt nyt stof som passer i din nye stil. 

Du kan male, polere, spraymale gamle reoler og borde så de får et helt nyt udtryk. Der er mulighed for at transformere hele din lejlighed til et helt nyt hjem, med få fede metoder. Er du træt af de gamle møbler eller er de for slidte, kan du selvfølgelig også købe nyt. 

Hvad er de mest moderne møbler?

Moden skifter hele tiden, men lige nu er genbrug noget det mest hippe. Danskerne går lige nu rigtig meget op i bæredygtighed og det har altså transformeret loppemarkeder og genbrugsbutikker fra kedelige gammelkone steder til moderne møbelforretninger.

Du afgører helt selv, om du er til den genbrugte retro stil eller om du er mest til nye blankpolerede skinnende møbler. Du kan også mikse og matche. 

Er din sofa gammel og nedslidt, så køb en ny og genbrug dine gamle puder. Giv dem en makeover med nyt stof og vupti, så har du et helt nyt udtryk der passer til din nye sofa. Du kan finde endnu flere gode råd om home improvement hos fredrikantupa.fi.

Hvad koster en makeover?

Man skulle mene, at det ville koste mange penge at lave en home makeover, men du kan faktisk helt selv bestemme, hvor meget din makeover skal koste. Fornyelse af dine gamle møbler, vil klart være den billigste løsning.

Hvis du har brug for lidt hjælp til at få råd til de møbler du gerne vil have, så kan du prøve lykken hos slotsbandit.dk. Måske du er heldig at vinde nok til den nye lænestol til hyggehjørnet eller de perfekte nipsting til din vindueskarm. 

Det er en god ide at beslutte, hvor meget du ønsker at bruge på din makeover og at lave en plan for, hvad det er der skal prioriteres først. Med en god plan kommer du ikke til at bruge flere penge end du har, på din makeover. 

Hvordan holder du dine nye møbler? 

Har du besluttet dig for at købe nye møbler, så kan du med fordel tage dig godt af dem, så de holder sig rigtig fine indtil din næste makeover. Du kan spørge sælgeren hvordan du bedst holder dine nye møbler. 

Der er også lavet forskellige universelle midler, du kan tage i brug. Det helt store lige nu er Nanospray der laver et beskyttende lag på dine nye møbler. Du kan spraye din nye stofsofa med nanospray og sørge for den bliver snavs- og vandafvisende.

Maler du selv dine møbler bør du sikre dig, at du gør det på den rigtige måde så overfladerne kan holde til slitage. Spørg i din lokale malerforretning hvilken topcoat du bør benytte til dine møbler. 

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap