Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Anti Explorator.com & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Sådan får du det fede hjem

Der er stor forskel på om du har et hus eller et hjem. Mange vil nok ikke erkende det, men det er en realitet. Mange fokuserer kun på at få et hus, men ikke et hjem. Læs videre og få inspiration til hvad du skal gøre for at få det fede hjem.

Få styr på økonomien

Det første du skal gøre er at få styr på økonomien. Som boligejer er det forudsætning, at du har styr på økonomien, da det danner rammen for hvordan dit liv bliver fremadrettet. Ens boligøkonomi skal man slet ikke tage let på, for hvis man gør det så ryger man hurtigt i de mange fælder, der er.

Uanset om du skal til at købe dit første hus, eller du er en garvet hus køber, så husk altid den professionelle rådgivning. Find dig en ejendomsmægler, en boligadvokat og snak med din bank, så alle papirer og lån i forbindelse med boligkøbet bliver ordentligt i første omgang. Vær ekstra opmærksom hvilken slags boliglån du vælger, skal det være med til fast eller en fleksible rente. Det er en vigtig ting du skal sætte dig ind i, så du er i stand til at betale de månedlige afdrag.

Fokus på vedligeholdelse

Det andet du skal gøre er have fokus på vedligeholdelse af din bolig, når du har købt den. Der er flere grunde til hvorfor du skal sørge for at vedligeholde dit hjem, og flere måder at gøre det på.

Noget af det første du skal se på er, om dit hus energi rigtig nok. Et hus der er energi venligt sparer dig ikke kun penge, det hjælper også miljøet, som er uhyre vigtig i disse tider. Tjek derfor alt fra vinduer til døre og isoleringen af huset. Lever det op til en standard, der gør huset energi venligt. Hvis du forbedrer huset energi rigtig hjælper du ikke kun miljøet, du øger også salgsværdien af huset.

Fokus på indretning

Det tredje du skal gøre er at have fokus på indretningen. Ved at indrette din bolig ordentligt bliver det ikke kun et hus med fire vægge, du bruger til at sove, spise og slappe af, det bliver til et hjem. Derfor er indretningen af alle rum vigtige, lige fra en kaffekværn i køkkenet til et badeforhæng til badeværelset.

Klassisk indretning

Sørg for at dit køkken indbyder til at du kan lave mad – har du de køkkenredskaber du har brug for så du kan sidde ned og få et roligt, afslappende måltid. Eller invitere venner på besøg, så i kan få en hyggelig dag sammen.  
Hvad med stuen – er der kun et tv og en stor sofa? Stuen er et af de rum vi befinder os mest i, derfor er det vigtigt du indretter det ordentligt. Er du typen minimalist typen eller vil du gerne have kvalitetsmærkevare som Day Home, CPH Studio eller Cooee Design med i din indretning?

Smart living

En ting du også skal fokusere på i din indretning er de digitale muligheder, eller det såkaldte ”smart living”. Ved at udnytte de teknologiske muligheder indenfor hjemmets fire vægge, får du hurtigt en nemmere og federe hjem. Det kan være alt fra at have højtalere i hjemmet, der kører på bluetooth så du kan høre musik i alle rum, eller få elektroniske systemer til din belysning og varme. Med et elektronisk system kan du indstille hvor varmt det skal være i hvert rum – og hvornår det skal varmes op – og hvornår lyset skal tænde og slukke. Der er uendelige mange muligheder, når du først åbner døren for at leve smart i dit hjem.  

 

Der er mange overvejelser du kan gøre dig. Men når du har gjort dem, så er du på vej til at få et fedt hjem, du har lyst til at være i. 

 

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LeoCall > E-gear.dk > alt-til-windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap