Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Sådan arrangerer du en stor fest med stil

Har du altid gået og drømt om at stå for en stor fest, hvor det ikke bare er plastikkrus og en kort polyester-kjole, der skal til? Noget a la The Great Gatsby – bare i en moderne version? Så lav en galla-temafest, hvor du kan få lov at blive ballets dronning i en af de mange smukke balkjoler, der findes. I Danmark er det desværre ikke så udbredt at holde store, fine fester, hvor dresscoden er sat med gallakjoler og jakkesæt, men det kan man altid lave om på, hvis du inviterer folk i god tid og meddeler dem dresscoden.

    Dresscoden

Dresscoden kan som sagt være gallakjoler og jakkesæt, men det behøver ikke at være ensfarvet og klassisk, hvis man samtidig gerne vil skille sig lidt ud. Du kan sagtens finde stilfulde kjoler fra brands som Stine Goya og Saks Potts, hvis du er en modebevidst kvinde, og som mand kan du vælge et mønstret slips eller jakkesæt a la Gucci. Find inspiration fra Hollywoodstjernernes- og modefolkenes store events, såsom The Met Gala, hvor temaet i år 2019 var ‘camp’, som i denne forstand betyder ‘flamboyant’ eller ‘kitsch’. Det vil sige – et tema, der både er lidt ‘over the top’, cool og kikset på samme tid.

    Find en anledning

Skal temaet være en gallaaften, kan det som regel ikke blot være en helt almindelig fest, hvis man skal tage hensyn til gæster, der skal anskaffe sig noget pænt gallatøj. Derfor kan det være en god idé at holde den store gallaaften i forbindelse med en rund fødselsdag som f.eks. 30- eller 40års fødselsdag, hvor folk kan være mere gearet til det. Hvis du har muligheden for det, kan du også vælge at holde en gallaaften, hvor folk donerer penge til en nødhjælpsorganisation.

    Underholdning

Holder du ikke en gallafest, hvor du indsamler til en nødhjælpsorganisation, men f.eks. en stor fødselsdagsfest eller nytårsfest, så er underholdning et must. Underholdningen skal naturligvis passe til festens tema, men det betyder ikke at det ikke kan være sjovt. Du kan bl.a bruge disse selskabslege til inspiration:
  • Sedler under tallerkenen: Denne leg går ud på, at du anbringer en seddel under alle gæsternes tallerkener, hvor der står en lille opgave til hver enkelt gæst. Du giver gæsterne besked om, at de gerne må kigge under deres tallerken, når de har sat sig ned. De opgaver, som gæsterne får, skal de hver især udføre under festen, når der er tid til det. Én af opgaverne kan f.eks. være at skåle, hver gang der bliver sagt noget bestemt eller hver gang et bestemt musiknummer kommer på.
  • Elastik-legen: I elastik-legen får hver enkelt gæst en elastik, hvorefter de skal placeres rundt om håndleddet. Legen går ud på at gæsterne hverken må sige ‘ja’ eller ‘nej’, når de har elastikken om håndleddet, og hvis nogen kommer til at sige det, skal elastikken afleveres til en anden gæst. Det gælder om at være opmærksom på, om man selv eller andre gæster siger ‘ja’ eller ‘nej’ og derfor må aflevere deres elastikker til andre, så man kan se hvem der får samlet flest. Elastik-legen kan foregå i lige så lang tid, som du bestemmer det.
© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap