Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Rejs dig glad - undgå vinterdepression

Vinteren er ankommet, og det samme gælder mørket og kulden. Mange oplever at, den mørke tid går ud over humøret og livskvaliteten. Hver femte dansker føler sig direkte deprimeret i vinterhalvåret, og næsten hver anden kan mærke at manglen på lys går ud over sindstilstanden. Derfor bør vi opsøge lyset. På den ene eller på den anden måde.

 

Mere lys!

Vi mangler lys. Simpelthen. Det er derfor mange ender med at blive triste i den mørke vintertid. Derfor er det en god ide at udnytte de lyser timer, så meget som muligt. Få så meget sol i løbet af sommeren og efteråret som du kan. Nyd sommerens dejlige sol, så du er klar til mindre lyse tider. Det er nemlig forebyggende, så du er klar til vinterens mørke. Hvis det er muligt, skal du sørge for at være i lyse omgivelser, selvom det er i vintertiden. Lad vær med at gemme dig bag mørklægningsgardinerne hele dagen, det er meget bedre hvis du trækker gardinerne fra, så du kan nyde vinterens sollys. Hvis du synes det er svært at få udnyttet de lyser timer i vinterhalvåret, så burde du overveje lysterapi. Du synes måske det lyder en smule fjollet, men du kan købe en helt speciel lampe, hvor lyset minder om sollys. På den måde kan du snyde din hjerne, og måske få et mere lyst sind.

 

Rejs dig glad.

Du kan da også bare opsøge lyset selv. Rejs ned til solens lækre, varme stråler og nyd lidt afslapning. Hvad med at forkæle sig selv lidt med en skøn tur til det smukke Bali? Hvis du rejser til Bali kan du nyde de smukke, hvide sandstrande og det klare havvand, som er ren afslapning for sind og sjæl. Masser af lys, spændende kultur og helt fantastiske muligheder for at slappe af og nyde naturen. En af grundende til, at vi danskere bliver deprimerede og stressede, er fordi vi farer rundt og glemmer os selv. Det er vigtigt at vi får motioneret og passer på os selv. Derfor er det vigtig at finde en balance – ligesom balineserne, der følger den hinduistiske livsstil. De formår at være en del af den moderne verden, men dyrker samtidig deres traditionelle livsstil med ceremonier og gudetilbedelse.

Selvom ferie er noget vi tager på for at slappe af, så husk lidt motion. Nu har du jo også tiden til det. Gå en tur ned til det lokale marked eller langs de flotte strande. Motion er nemlig også med til at forebygge depression, og at motionere på Bali kan kun være bedre end en tur i et dansk motionscenter. Hvis du ikke føler dig vinterdeprimeret, bør du stadig rejse. Du kan garanteret komme på mange gode grunde til at blive hjemme, men det er så sundt at få et lille afbræk fra hverdagen. Du kan lade batterierne fuldt op og få en masse gode oplevelser med i bagagen. Uanset hvor du så vælger at rejse hen, vil du opleve ny kultur, slappe af og du får endda oplevelser for livet. Det er vigtigt at forkæle sig selv lidt en gang i mellem, og hvad er en bedre gave til sig selv, end en god rejse? Vælg en destination, og se at komme af sted – rejs dig glad!

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > E-gear.dk > alt-til-windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap