Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Planlæg det perfekte LAN-party

Gaming har aldrig været mere populært, og for at være helt med på bølgen, kræver det at du har et utal af konsoller, spil og tekniske muligheder. Og nu kan mor heller ikke længere sige at det ikke er socialt, da mange gør det med vennerne eller online. Flere og flere holder disse såkaldte LAN-fester, som ikke bare er mange timers spil og fedtede snacks. Det handler også om det sociale, og evnerne som den fedeste LAN-vært. Her kan du få lidt inspiration til hvordan du kan planlægge dit næste LAN-party til perfektion.

 

God planlægning

Om det er et kæmpe arrangement, eller kun sammen med drengen, er det vigtig med god planlægning. Hvis der skal spilles alverdens spil over en weekend, er der en del der skal være styr på. Både med hensyn til overnatninger (hvis der altså overhoved skal soves), mad, drikke og udstyr. Hvis der skal spilles mange spil, kan du oplyse de andre deltagere om det på forhånd, så de kan nå at forberede sig. På den måde spare i tid med at sætte jer ind i de forskellige spil, og kan bare kaste jer ud i det med det samme.

 

Udstyret

Spil, spil og flere spil! Hvis der skal games i en hel weekend, er det vigtig at have noget at veksle imellem. Dette gælder både spillene, dine konsoller og snacksne. Du kunne eventuelt dele din gamer-hule op i sektioner, med hver deres konsoller. Hvis du ikke har alverdens konsoller i din besiddelse, kan du jo aftale med gutterne at de tager deres med, så I har flere muligheder. Hvis man er hardcore gamer, er der slet ikke tid til mad, men du bør nok lige have en plan b i baghånden. Du kan jo aftale med kammeraterne om det skal være noget let og lækkert, der hurtig kan laves så I kan komme tilbage til skærmen, eller om det skal være den helt store festmiddag. Sukker og fastfood er selvfølgelig et godt bud på en menu til et LAN-party, samt sodavand og energidrikke i litervis.

 

Gamer-sammenkomst

Hvis du er ved at planlægge et LAN af den helt store størrelse, kunne det være en fordel at finde et andet sted, end din egen gamer-hule. Der er heldigvis mange muligheder for kursussteder i København, hvor der både er afslappende muligheder i pausen (hvis I altså holder pause), samt lækker mad og gratis Wi-Fi, som helt sikkert står højt på listen.

 

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > E-gear.dk > alt-til-windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap