Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Online marketingmedarbejdere skal tænke mere over deres kondition

Arbejder du med online marketing i den ene eller anden dur, er dette ofte ensbetydende med meget stillesiddende arbejde. Langt det meste arbejde vil nemlig foregå foran computeren. Du kommer derfor til at bruge mange timer på at sidde i den samme position. Det kan være skadeligt for din krop i længden.   Når du arbejder meget med stillesiddende arbejde, skal du derfor gøre ekstra meget ud af at holde din krop aktiv. I dette indlæg giver vi dig gode råd til, hvordan du tænker over motion og kondition, selvom du har et stillesiddende arbejde.  

Tænk bevægelse ind i arbejdsdagen

Har du nogle lange arbejdsdage på kontoret, hvor dine online marketingopgaver skal gå op i en højere enhed, kan det ofte medføre dyb koncentration. Det indebærer ofte den samme siddestilling i rigtig mange timer.   Når din arbejdsdag endelig er slut, kan du helt sikkert mærke på din krop, at den ikke har været særlig aktiv. Det kan starte som lidt ømhed. Det kan dog udvikle sig til ondt i ryg, nakke og skuldre. Det er noget, du skal forsøge at komme uden om. Det kan nemlig være svært at slippe helt af med igen. Derudover kan det også blive en dyr omgang for diverse behandlinger, hvis det når dertil.   For at undgå diverse ømheder og skader kan det være en fordel at tænke bevægelse ind i din arbejdsdag. Du kan starte i den lette ende ved at stå op og arbejde flere gange i løbet af en arbejdsdag. På den måde veksler du mellem forskellige arbejdsstillinger. Derudover kan det være en god idé at tænke aktiviteter ind. Det kan fx være en lille gåtur i frokostpausen. Det løsner op i kroppen, og den friske luft kan også være med til at give dig mere energi til resten af arbejdsdagen.  

Vær aktiv uden for arbejdet

Det kan være en god start at tænke lidt bevægelse ind, mens du er på arbejde. Oftest er det dog ikke nok til, at du holder din krop ved lige. Det kan derfor være en fordel at prioritere motion i din fritid også. Det skal ikke være noget, der bliver surt for dig. Det skal være noget, der giver dig en følelse af, at din krop sætter pris på det.   Der findes mange forskellige motionsformer og måder at være aktiv på. Du skal derfor ikke tage efter, hvad din partner, nabo, ven eller veninde gør. Du skal gøre det, du synes, er sjovt. Kan du godt lide at power walke, er det selvfølgelig det, du skal gøre. Er du mere til kickboksning, gør du selvfølgelig det i stedet.   Essensen af det her er, at det kan være en fordel for dig at holde din krop i gang uden for arbejdstiden. Det gør nemlig, at din krop bedre kan håndtere, når du sidder flere timer foran skærmen på arbejdet. Derudover kan det også være med til at give energi, der kan være yderst tiltrængt, når der er fart på med mange online marketingopgaver.
© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap