Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Online marketing er afgørende for din succes

Vi lever i en verden der de seneste 20 år har ændret sig markant blandt andet qua den teknologiske udvikling, hvor nye og innovative opfindelser har været med til at gøre hverdagen en del nemmere end den tidligere har været.  Heriblandt har udviklingen af telefonen, hvor den efterhånden er blevet uundværlig for de fleste der beskæftiget bekendtskab med den.  Grunden skal findes i at de fleste mennesker store som små ikke kun bruger den til at kommunikere med, men i lige så høj grad styrer deres økonomi, til at finde vej, tage billeder fra ferie med osv.  Hele det sociale liv er på den digitale scene, hvorfor det også er der virksomhederne skal kunne begå sig, hvis de vil have kunderne skal se deres produkter.  Denne artikel kommer med nogle tips, til hvilke parametre man skal være opmærksom på inden for online marketing. 

 

Retargeting 

Retargenting er en disciplin, hvor man bevidst prøver at ramme en målgruppen, der allerede har vist interesse for ens produkter, ydelser eller virksomhed. Det er en forholdsvis ny måde at annoncere på. Indenfor retargeting findes der forskellige strategier, såsom kategoribaseret retargeting og dynamisk retargeting. Dynamisk retargeting handler om at om at opsætte det nødvendige konvertingssporing i sin Business manager, hvilket gør det muligt at promovere lige præcis de produkter som kunden har vist mest interesse for.  På denne måde har dynamisk retargeting en stor grad af relevans for målgruppen.

Derimod drejer kategoribaseret retargeting om, at et kundesegment får vist en portefølje af produkter som på den ene eller anden måde er at finde inden for samme produktkategori. Det kan eksempelvis være, hvis man har læst om et proteinpulver, så dukker der også preworkout op.

 

Marketing automation 

Den nye spiller inden for digital marketing er marketing automation, som er et it-system, hvor alle manuelle marketingsprocesser bliver automatiseret. Det gør den på baggrund af en udførlig analyse af informationer om det specifikke kundesegment. Disse informationer indsamles i en kæmpe database og kommer blandt andet ved at spore, hvilke hjemmesider de besøger. Fordelen ved marketing automation er, at det  fra afsenderens side gerne skulle være mere personlig kommunikation, der kommer ud til den enkle bruger, således de rigtige personer får de mest relevante reklamer, det kunne eksempelvis være omkring en ferie i spanien

 

SEO 

Søgemaskineoptimering er en vigtig online marketing disciplin at mestre, da det kan gøre udslaget for om en virksomhed for succes online eller ej. SEO handler blandt andet om at få gode placeringer på diverse søgemaskiner, såsom google.  SEO er vigtigt ligegyldigt, om man har en hjemmeside om brugskunst eller reparation af telefoner som irep.dk.  Google har en algoritme og nogle specifikke kriterier, de bruger til at vurdere, hvor god en virksomhed er.  For at blive god til SEO er der en række parametre som er udslagsgivende for om ens webshop for succes eller ej.

Google vurderer kvaliteten af en hjemmeside på 3 forskellige kriterier, teknik, indhold og autoritet.  Teknik handler i høj grad om, hvor god hjemmesiden er rent teknisk. Fungerer den optimalt er den nem at navigere på.  Derimod handler indhold om, hvor godt hjemmesidens valg af ord matcher dem, som der bliver søgt på google. Hvis der er et mismatch mellem de ord kunderne søger på og dem der står på hjemmesiden, vil de aldrig komme frem til hjemmesiden, derfor er det vigtigt at lave en søgeordsanalyse i ny og næ.

Til sidst er der autoritet, hvilket af google bliver vurderet på, hvor god en hjemmeside er til at holde på de besøgende. Det er klart, at der skal en konvertering til, så skal den besøgende gerne blive på hjemmesiden i mere end 3 sekunder.

 

 

 

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap