Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Køb dine gaver online

Er det ved at være tid til at du skal købe en eller flere gaver til familie, venner eller bekendte? Og vil du gerne give noget som vil blive godt modtaget? Du kender sikkert hvor svært det kan være at finde på den perfekte gave. De fleste mennesker skal virkelig lægge hjernen i blød for at finde på den perfekte gave. Og hvis tiden er knap, kan det virkelig være svært at finde en gave som der ligger tanke bag.   Derfor får du her 3 gode gaveidéer, du nemt kan købe online.

Forær et godt stykke dansk design-kunst

Hvad kunne du godt selv tænke dig, men har ikke lyst til at bruge penge på? Måske er det en fin ting fra Georg Jensen Damask der står på din ”nice-to-have” liste. Hvorfor ikke give en ting derfra som gave? Du kender sikkert selv hvordan man ikke selv vil bruge penge på sådan noget til sig selv – men når man får det i gave, er det anderledes.   En god (og nem) gaveidé som kan købes hurtigt online, kan derfor være en fin design-ting fra Georg Jensen Damask. Der er sikkert noget der kan friste på deres fine webshop, som giver enhver lyst til at give stuen en stor make-over!  

Forær en telefon reparation

En enormt god gaveidé som de færreste har tænkt over er reparation af iPhone. Skal du give en dyrere gave til en, som har en telefon der er i stykker, kan dette være en idé til en gave, som vil blive ekstra godt modtaget.   At telefonen går i stykker, kan desværre ske for alle – og det er bare en sur ting at skulle bruge sine penge på. Derfor er det ekstra lækkert at få en reparation foræret. Er det for eksempel skærmen eller batteriet der er i stykker, vil det helt sikkert være værdsat at du giver en reparation i gave.   Lige meget hvilket mærke telefon der er tale om, skal det nok være muligt at bestille og betale for reparationen online. Modtager af gaven skal bare sørge for at aflevere telefonen på reparations-stedet – og vupti! Så er der gavelykke for alle pengene. Det er da super nemt!  

Giv et par flotte sko i gave

Nogle mennesker er vilde med sko – så en oplagt gaveidé kan derfor være et par super flotte sko fra Shoe the Bear. Et par lækre sko vil sikkert blive modtaget med kyshånd og brugt med flid – og der er virkelig ikke noget bedre end at se ens gave blive brugt igen og igen og igen. For så ved man at de virkelig er en god gave man gav!   Når du vælger hvilke sko du vil give i gave, så vælg et par du selv ville gå i – hvis altså du og modtager har nogenlunde samme skosmag. Ellers kan du gå efter det par klassiske sko, som alle mangler, men ingen får købt når det kommer til stykket. Modtager vil helt sikkert blive begejstret for sådan en fin og betænksom gave!
© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > E-gear.dk > alt-til-windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap