Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Inspiration til hvordan du kan planlægge din fødselsdag

Din fødselsdag er den ene dag på året, hvor du kan tillade dig at gøre næsten alt. Fødselsdage indebærer tit fødselsdagssang, flag, gaver, god mad og forkælelse – og hvem elsker ikke det?
De fleste ser meget frem til denne dag, fordi det giver anledning til at være sammen med sin familie og nærmeste venner. Der er altså en ganske særlig anledning til at mødes med mennesker, som man holder meget af. Kvalitetstid med venner og familie betyder nemlig meget, og i den forbindelse er der en del forskellige måder, hvorpå du kan vælge at fejre din fødselsdag. Det er din dag, og du kan vælge at fejre den lige præcis, som du har lyst.

Uanset om du har fødselsdag næste uge eller om et halvt år, kan du med stor fordel drage inspiration fra nedenstående forslag til, hvordan du kan gøre din fødselsdag ekstra hyggelig.

 

Brunchhygge

Scrambled eggs, rundstykker, yoghurt med müsli og varme vafler – så er det lagt op til en hyggelig formiddag i selskab med dine nærmeste. Ved en brunch kan du kombinere det bedste fra typiske morgenmadsretter til frokostmenuer. Der vil bestemt være noget for enhver smag, og du kan være sikker på, at planlægningen af en brunch vil falde i god jord hos alle – både unge og ældre. Med en brunch starter du dagen ud med dejlig mad og godt selskab, og har derfor allerede startet din fødselsdag med manér.


”Børnefødselsdag”

Når du holder din fødselsdag, kan det være en rigtig god idé at invitere dine nærmeste over til en tema-fødselsdag. Børnefødselsdage hvor varm kakao, nybagte boller og kagemanden pryder spisebordet er bestemt noget, som vil skabe en nostalgisk stemning hos de fleste. Dette vækker også minder frem fra dengang, hvor man var barn. Til en sådan fødselsdagsfejring hører der selvfølgelig også pynt til. Der skal fødselsdagsflag på bordet og en masse farver på både servietter, krus og tallerkener.
Hvis du vil gennemføre temaet, så skal der selvfølgelig også selskabslege eller en hjemmelavet skattejagt til, der kan skabe en god atmosfære blandt dine gæster. Med en temafest i allerbedste børnefødselsdags-stil kan du være sikker på, at dit arrangement bliver noget, som dine gæster vil kunne huske tilbage på med et smil på læben.

 

Fest
En klassisk fest hvor der står lækre drinks og god mad på menuen, er også en populær måde, hvorpå mange vælger at fejre deres fødselsdag. Overvejer du at holde en fest for dine nærmeste veninder, kræver det lidt planlægning. I den forbindelse har vi beskrevet nogle af de ting, som du ikke må glemme:

  • Det er er altid godt at have et par velkomstdrinks klar til dine gæster.
  • Holder du festen derhjemme, kan du med stor fordel have et par playlister klar i ærmet, så der er altid kører lidt musik i baggrunden.
  • Forbered nogle selskabslege eller konkurrencer, som I kan lege i løbet af aftenen. Så er der sikret en god stemning.
  • Efter maden er spist, er det en god idé at have et par snacks klar, som kan stå på bordet. Det kan være alt fra frugter og chokolade til chips med dip.

Udflugter og oplevelser

Vil du gerne have, at der skal ske lidt mere på din fødselsdag, så kan du vælge at tage på en udflugt med dine nærmeste. Oplevelser og udflugter er med til at skabe gode minder. Det kan være alt fra en tur i zoologisk have, besøg i en forlystelsespark til en eftermiddag i svømmehallen eller overnatning på et wellnesshotel. Mulighederne for hvad du kan lave på din fødselsdag, er altså næsten uendelige. 

Vi håber, at du med denne artikel har fået inspiration til, hvordan du kan fejre din næste fødselsdag med manér.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap