Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Anti Explorator.com & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Hvorfor skal du bruge WordPress fremfor et andet CMS system?

I en verden, hvor alt er digitalt, kan du efterhånden ikke finde en virksomhed, der ikke har en hjemmeside. En hjemmeside fungerer som virksomhedens digitale visitkort, så kunderne kan finde oplysninger om virksomheden og deres produkter, når de leder efter et specifikt produkt på nettet.

Bagom hjemmesiden vil der altid være et Content Management System, som gør det muligt for virksomheder at håndtere deres indhold på hjemmesiden. I takt med at efterspørgslen er blevet større, er der kommet et hav af CMS systemer, som udadtil kan det samme. Det gør det til lidt af en jungle for virksomheder at skulle vælge, præcis hvilket CMS-system de skal bruge til at opbygge deres hjemmeside. 

Ser man på statistikken over de 3 mest populære CMS-systemer, ligger WordPress klart i toppen med en andel på 18% efterfulgt af Joomla og Drupal, og det er der en god grund til.  Her får du 5 af dem til hvorfor, du skal bruge WordPress fremfor et andet system:

1) Simpelt og brugervenligt

WordPress startede som et simpelt blogsystem, som alle og enhver kunne bruge, men det er efterhånden blevet et kraftfuldt system, der åbner op for et væld af muligheder. Skal man som virksomhed have et bureau til at opsætte en hjemmeside, kan det hurtigt blive et dyrt og tidskrævende projekt. Det kan være en hindring for mindre virksomheder, der ikke har særlig mange ressourcer. Her er WordPress ideelt, fordi brugervenligheden er blevet videreført og gør det muligt for helt almindelig mennesker, der ikke besidder en stor teknisk viden omkring opbygning af hjemmesider og programmering, at oprette deres egen hjemmeside for få penge.

2) Et væld af muligheder

For at gøre det så nemt som muligt for dig, har WordPress udviklet et lang række temaer, der giver dig mulighed for at vælge forskellige visuelle udtryk på din hjemmeside, såsom hvordan teksten er opsat, hvilke farver, billeder og funktioner, der findes på hjemmesiden osv.  Der findes en lang række gratis temaer, men du kan også købe et mere specielt tema. Her snakker vi dog om en priskategori på nogle hundrede kroner, hvilket er et billigt alternativt til at få et webbureau til at designe et for dig. Har du brug for specielle funktioner på din hjemmeside, såsom en kontaktformular, som f.eks. på denne hjemmeside for en boligadvokat i Århus, så kan man gratis hente forskellige plugins, som hver har deres funktion.

3) Integrer et shopsystem

Har du et WordPress system, har du mulighed for at integrere et webshopsystem, så du kan sælge dine produkter online. Et webshopsystem kan eksempelvis være WooCommerce. På den måde kan du nemt komme i gang med at sælge tilbehør til Go Pro kameraer, som de gør her: https://www.evermart.dk/tilbehor-mounts-til-gopro, eller hvad du ellers ønsker at sælge.

4) Der kommer hele tiden nye muligheder

Da WordPress er så udbredt, som det er, bliver der hele tiden lavet nye opdateringer, der kan imødekomme kundernes udfordringer og efterspørgsler, og giver dig flere muligheder. Det vil sige, at du ikke kommer til at sidde med et system, der er ude af trit med udviklingen.

5) Billig hjælp at hente

Hvis du selv sidder og vedligeholder din hjemmeside, vil du fra tid til anden støde på udfordringer, som du har brug for hjælp til at løse. Fordelen ved at bruge et så udbredt system som WordPress er, at der er tusindvis af ligesindede WordPressbrugere, som har siddet i samme situation som dig, og det gør det muligt at finde gratis hjælp online og på diverse forums. Desuden finder du et utal af videoer på Youtube, der viser dig alt, hvad du har brug for. Lige fra hvordan du installerer et plugin, til hvordan du skifter baggrundsbillede på hjemmesiden.

Herudover kan du være sikker på, at eventuelle samarbejdspartnere kender dit system ud og ind. På den måde kan de ordne småændringer på din hjemmeside selv, i stedet for at skulle betale en udvikler for at gøre arbejdet. 

 

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LeoCall > E-gear.dk > alt-til-windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap