Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Gør din bolig forårsklar med disse tips

Den første forårsmåned er godt i gang og hvis du ikke allerede har gjort din bolig forårsklar er det tid til at gøre det nu. En forårsklar bolig handler om flere forskellige ting, som du kan læse mere om i denne artikel, hvor vi kommer med vores bud på hvad du skal gøre for at din bolig bliver forårsklar.

 

Giv tag, tagrender og facader et vintertjek

En forårsklar bolig handler først og fremmest om at din bolig er i god stand. I løbet af vinteren er der større risiko for, at der opstår skader på dit hus. Når vi kommer til forår, er det derfor vigtigt at tjekke op på forskellige aspekter i din bolig, for at du er sikker på at boligen har klaret sig igennem vinteren.

Det er først og fremmest en god idé at tjekke op på tagrenderne i boligen. I løbet af efteråret og vinteren lander der mange blade og andet skidt i tagrenden, og det er derfor vigtigt at få tømt tagrenderne. Hvis dine tagrender er overfyldte vil det overskydende vand ryge ud over kanten og det kan give store skader på facaden.

Det er ligeledes vigtigt at tjekke op på taget på din bolig. Ligesom med tagrenderne er det vigtigt at holde taget rent fra alger og andet. Det skyldes at fx alger kan være med til at lede vand ned i tagkonstruktionen.

Skader på tagkonstruktionen kan ende med at koste rigtig meget og det gælder derfor om at holde øje med tage løbende og især efter en lang vinter er det vigtigt at tjekke om alt er som det skal være. Det er samtidig en god idé at kigge om du kan se eventuelle skader på facaden. Jo hurtigere du opdager en skade, jo mindre vil det koste at få lavet skaden og derfor er det vigtigt at være opmærksom.

Hvis du er ude at kigge efter ny bolig er det ligeledes vigtigt at holde øje med om der er eventuelle skader på vej, så du ikke ender op med en bolig, hvor du skal give mange penge for reparationer. I forbindelse med boligkøb er det samtidig en god idé at alliere dig med en boligadvokat, fx fra Hviid advokater, så du er sikker på at alt det juridiske forløber som det skal.

 

Skab en hyggelig forårsstemning indendørs

Når du har tjekket op på boligens stand er det tid til at skabe en hyggelig forårsstemning indendørs. Om foråret kommer der en helt anden stemning, når vi er ude og alt begynder at spire frem og for at gå foråret i møde på den god måde kan du få lidt af den forårsstemning ind i din bolig.

Det er først og fremmest en god idé at lave en grundig forårsrengøring, så der bliver rent og pænt i din bolig. En god forårsrengøring er kendetegnet ved at gå igennem hver en krog i boligen for at der bliver rent over det hele.

Det handler ligeledes om at skifte sengetøj og fx pynte sengen med et flot sengetæppe.

Når du har gjort forårsrent, er det tid til at overveje, hvordan du vil få mere forårsstemning ind i din bolig. Det kan fx være ved at pynte boligen med et par nye planter og få foråret ind på den måde.

Du kan også dekorere boligen med meget andet, som kan give lidt ekstra forår. Alene det at opdatere din bolig med ny dekoration giver et ekstra pust til din bolig som er med til at give en god forårsstemning. Du kan fx kigge på flot boligdekoration fra Hay som fx en flot pude eller en potte som du kan bruge til et par flotte blomster.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap