Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Fra computerspil til E-sport

Fra dyster tilværelse, som mor dækkede over, til verdensomspændende milliardforretning, som selv far er stolt af!

Vi kender godt dette fortidsbillede af en bleg teenager i en halvdårlig stol i et mørkt kælderværelse omgivet af disketter, colaflasker og tomme pizzabakker. Og en mor, der kommer med den ene søforklaring efter den anden når naboerne spørger “Hvordan går det med knægten, det er længe siden, man har set ham?” Mens faren konstant vrisser et eller andet om, at det nok er sundere at komme ud og lege, som alle de raske drenge, der allerede er på udenfor i kvarteret. Han kan i øvrigt heller ikke se, hvad der er så godt ved disse nymodens “computerspil”!

Nye tider er kommet

De tider er forbi. I dag er de mørke kældre byttet ud med ergonomisk møbleret lyse værelser. “computerspillet” er blevet til “E-sport”. Mor er begyndt at prale overfor naboerne og farmand synes efterhånden, at computeraktiviteter er lige så sunde som aktiviteter på legepladsen!

CS satte gang i det hele

I 2013 blev der tilføjet kosmetiske “skins” i det populære spil Counter-Strike: Global Offensive, eller CS:GO. Disse skins ændrer udseende på spillernes våben og man kan optjene dem ved at spille spillet. Men man kan også købe dem for virkelige penge, og dermed fik de en stor værdi. De kunne også sættes på spil via “skin-betting” eller “skin-gambling”. En kæmpe forretning, både som spil og som betting-mulighed, havde set dagens lys.

I dag er flere spil blevet populære kæmpe-forretninger verden over:

  • Counter-Strike: Global Offensive
  • League of Legends
  • Dota 2
  • FIFA

Turneringer for fulde huse

I dag findes der rigtigt mange professionelle hold, der rejser verden tynd og tjener til livets ophold, ved at spille spil mod andre hold. Ganske ofte foregår disse kampe i store haller for fulde huse.

Det er kæmpe fester på linje med fodboldkampe og de store dart-turneringer i England. E-sport har sågar egne tv-kanaler med liveudsendelser, analyser og opfølgninger.

De helt store sponsorer har naturligvis også fundet vej til E-sport. Især er energidrikke blevet populære at sætte i forbindelse med disse computerhold. Det er måske teenagerens gamle cola, der efterhånden er skiftet ud!

Både indtjeningsmulighederne, de sociale aspekter sammen med det tekniske “nørderi”, har fået godt fat i både børn og unge. Faktisk så meget fat, at en del “almindelige” idrætsklubber, med respekt for sig selv (og udviklingen), efterhånden også har fået E-sport på programmet.

E-sport hos bookmakeren

I takt med den store popularitet, hos både udøvere og tilskuere, er interessen for disse spil og events også vokset hos bookmakerne og andre spiludbydere.

Når man kan spille på E-sport kampe, er der også eksperter.

Der findes mange websteder, f.eks. på eSports-Betting.io/da og på diverse tv-kanaler, hvor man kan høre sidste nyt om de forskellige hold.

Man kan her finde ud af de enkelte holds spillestil og muligheder over for kommende modstandere.

Dermed ligner det omstændighederne omkring spil på de traditionelle sportskampe.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap