Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Seo-butler.dk & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Er du klar til sommer?

Sommeren kommer snigende. Efter mange dage indendørs i det nye år – både de frivillige, og de ufrivillige – så skal vi back on track.  

Sommeren er ikke aflyst, og det gør skam heller ikke noget. For hvem bestemmer egentligt om man er sommerklar. Det gør kun du. Så hvad venter du på!!?

 

Skal du på ferie

Hvis du skal på ferie, så er det bare at komme i gang. Om du skal langt eller kort, så kræver det lidt planlægning og booking på forhånd.

Hvor skal I hen, hvad vil I gerne og hvilke muligheder har I? Grib chancen og udlev jeres drømme. Vi siger ikke, at i skal køre jeres kassekredit i bund og fyre op for luksus, men derimod at I nok har fortjent lidt ferie ovenpå starten af dette årti.
 Der er ingen grund til at tage på en spare ferie. Så sørg for at I har råd til det, som I godt kunne tænke jer. Eller så er I måske nødsaget til at komme igen. Det ville heller ikke være det værste, men der er sikkert mange andre sjove steder, som I kan rejse hen en anden gang.

 

Slap af

Nyd roen, nyd de lyse morgener, nyd fuglefløjten og nyd friheden. 

Sommeren bringer tit og ofte en masse stres og kaos på arbejdspladsen, og derhjemme for den sags skyld. Det behøver det slet ikke. Der er ingen grund til at stresse rundt og have så travlt hele tiden alle dagene, ugerne og månederne for den sags skyld optil sin ferie. Mange kører sig selv helt ned bare fordi, at de skal nå så meget inden, at de tager på ferie. Det er altså ikke helt rigtigt. Selvfølgelig kan du tage på ferie med god samvittighed og uden at skulle minimere din fritid i flere uger op til ferien.
 Ferie er tiltænkt en pause fra hverdagen, og det er meningen at du skal glæde dig til det, og nyde alle fridagene derudover. Vi lever trods alt ikke for at gå på arbejde – vi går på arbejde for at kunne leve.

 

Gør noget godt for dig selv

Det kan hurtigt virke lidt uoverskueligt at finde rundt i hele sundhedsverdenen. Der er ingen som siger, at du skal give op på forhånd fordi, at din hverdag lige nu ikke tillader, at du kan opfylde alle kravene. Hvis vi ikke i forvejen praktiserer det, så vil sundhed i starten kræve ret meget af os. Det er en livsstil, og det er vaner, som skal ændres. Lige som alle andre vaner, så kan det tage tid at bryde mønstret, og det vil være en klar fordel, hvis man prøver at implementerer en af tingene ad gangen.

Det er vigtigt at have det godt med sig selv. Så få den der permanente hårfjerning med laser, eller den personlige træner, som du fandt på instagram.
 Vi ved godt alle sammen, at jo bedre man har det med sig selv, jo sjovere er det generelt at være til i sin krop. Dermed ikke sagt, at det kræver et bestemt kropideal at have det godt. Det hele handler bare om hvordan, at du føler dig tilpas.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LaptopWorld.dk > Madskristensen.dk > Alt-til-Windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap