Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Anti Explorator.com & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

De bedste e-mail programmer til linkjagten

E-mail programmer er brugbare i mange situationer

Hvordan holder du kontakten med dine venner og kollegaer? Mange gør det via e-mails.

E-mailen er den moderne erstatning for det fysiske brev. Tidligere tog det lang tid, før ens budskab kom frem, nu tager det blot få sekunder.

E-mails er et smart kommunikationsredskab. Du behøver ikke at blive forstyrret, når der er nogen, der vil i kontakt med dig, og du kan svare, når det passer dig. E-mails kan både bruges til at sende en skriftlig besked og til at sende billeder og links.

Det er nemt at bruge og sende mails; det er noget de fleste kan finde ud af. Desuden har rigtig mange mennesker en e-mailadresse. Derfor er det en smart måde at kommunikere på.

E-mails er også en kommunikationsform, der både kan bruges til private beskeder og i dit arbejdsliv. Du kan sende små hilsner eller store, vigtige beskeder.

For nogle er e-mailen essentiel i arbejdslivet, da det er en nem måde at komme i kontakt med potentielle kunder på.

 

Der findes mange forskellige e-mail programmer

Det kan for mange være svært at undvære et e-mail program. Man bliver ofte kontaktet via e-mail, eller man har brug for at kontakte andre på den måde.

Det er derfor svært at komme udenom at oprette en konto og få sig en mail, så man kan have virtuel kontakt med omverdenen.

En mailadresse er ikke noget, som du behøver at betale for. Det er ikke svært at finde et gratis e-mail program.

Når du skal have dig en e-mail, skal du være klar over, at et e-mail program ikke bare er et e-mail program. Der er mange forskellige programmer at vælge mellem.

Mange kender sikkert Outlook. Det er et mailprogram, der er knyttet til din server. Det betyder, at det er et program, som du kun kan tilgå via din specifikke computer. Til gengæld er sikkerheden højere end på de såkaldte web-mails.

Du kan også sagtens bruge web-mails. Det er der rigtig mange, der gør. En web-mail er et mailprogram, som du kan tilgå fra en hvilken som helst computer, der har internetadgang. Det er rigtig smart, hvis du ikke altid bruger den samme computer. En web-mail giver frihed, for du har mulighed for at være i kontakt med folk lige meget, hvor du befinder dig. En web-mail kan også tilgås via din mobiltelefon. Du behøver således ikke nødvendigvis at slæbe rundt på din computer, du kan have din mail i lommen.

Under webmails er der mange forskellige muligheder, så det er bare med at vælge den, der passer bedst til dig.

Derudover findes der også mange andre forskellige programmer, der kan bruges til at sende mails med. Der er nok programmer at vælge mellem, og det kan du læse mere og downloade e-mailprogrammer her.

 

Privatliv er vigtigt – også når det kommer til din e-mail

Det er ikke rart, hvis nogen snager i ens privatliv, uden at man ønsker det. Det er hverken rart i den fysiske verden eller i den virtuelle verden.

Når du sender e-mails, er det derfor vigtigt at være opmærksom på, om forbindelsen er sikker. Hvis den ikke er det, kan andre få mulighed for at læse dine mails.

Selvom du ikke har noget at skjule, fordi de eneste mails du får er med strikkeopskrifter fra din bedstemor, har du sandsynligvis ikke lyst til, at andre kan kigge med. Mails med strikkeopskrifter bør også være private ligesom alt andet.

Man kan øge sikkerheden på sine mails ved, at de bliver krypterede. Krypterede mails betyder, at der ikke er nysgerrige øjne, der kigger med, når du får og sender mails. Det kan du læse mere om her.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LeoCall > E-gear.dk > alt-til-windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap