Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Anti Explorator.com & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Danskerne er vilde med dating via mobilen

Dating er nemmere og hurtigere end nogensinde før. Mobilen har gjort det muligt at sidde i sofaen og søge efter potentielle dates, flirts eller kærester. Der kan nu tjekkes, hvad der er på markedet – helt uden at rykke sig. Mobil dating er helt sikkert blevet det foretrukne.

 

Fra tilfældigt møde til dates via mobilen
Dine forældre eller bedsteforældre har højst sandsynligt mødt hinanden enten tilfældigt, på arbejdet, i byen eller i supermarkedet. I dag møder de fleste på datingmarkedet hinanden via mobil dating. Det kan tage under to minutter, og så har du arrangeret en date med ham den søde fra Tinder, eller hende med de flotte øjne fra Badoo. Der skal ikke andet til end at downloade en applikation fra Google Play eller App Store, så er du allerede et skridt nærmere en date eller den helt store kærlighed.

I det hele taget dater danskerne langt mere end tidligere. Hvor den ældre del af befolkningen stadigt benytter sig af datingsider via computeren, er især den yngre del af befolkningen begyndt at date endnu mere via mobilen. Det bliver hellere ikke lettere, da du finder potentielle matches, dates eller kærester i lommen. Dog er det en god idé at tage nogle forbehold ved alle dates, hvis du bruger mobilen til at finde dine næste middagspartner. Nogle mennesker taler måske ikke altid helt sandt, og det er nemt og hurtigt at finde på en masse røverhistorier bag skærmen.

 

Datingverdens udvikling med fuld fart frem
Da internettet i starten af 1990’erne blev lanceret sprang datingsider såsom Match.com hurtigt frem efterfulgt af en masse andre. Dog blev datingverdenen i 2012 igen til noget helt nyt, da datingapp’en Tinder kom til og senere andre datingapps af samme støbning. I dag kan du tilkoble dine sociale medier såsom Facebook til disse datingapps, tage mobilen op af lommen og finde en date. Du behøver ikke engang bruge din computer til at oprette en datingprofil, men kan klare det hele via mobilen. Der er ikke noget at sige til, at mobil dating hurtigt er blevet så populært. Ifølge Danske Medier tilbringer danskerne hver måned omkring 1.2 millioner timer på at undersøge datingmarkedet via mobilen og computeren. 

 

Find det rette abonnement til dating på mobilen
Hvis du vil i gang med at undersøge datingmarkedet via mobilen, skal du dog huske, at finde et mobilabonnement med en stor nok datapakke. Hvis du er i tvivl, om du har det bedste abonnement til dine behov og ønsker, kan du klikke dig ind på www.mobilabonnementpriser.dk. Her får du al den information, som du skal bruge til at vælge det rette abonnement for dig. Du får blandt andet et overblik over priser, datastørrelsen samt et link, så du kan klikke dig ind og bestille abonnementet med det samme.

Der er ikke noget ved at finde det perfekte match, og så ikke have data nok til at svare personen. Når du engang har fået data på mobilen igen, er dit match måske gået videre til den næste. Men hvis du undersøger forskellige mobilabonnementer i forvejen via siden nævnt ovenover, kan du undgå dette. 

 

Datingsiden til dine ønsker og behov
Ifølge YouGov og Telia kender omkring 4 ud af 10 voksne danskere til Tinder, hvor du nemt og hurtigt kan finde en date. Derudover har mere end hver tiende dansker haft en profil på Tinder på et tidspunkt. Dog er det ikke alle, der har hørt om Tinder eller en anden datingapp. Der findes nemlig utallige af muligheder, som du kan vælge imellem afhængig af dine præferencer, og hvad du søger – en flirt, et langvarigt forhold eller en hyggelig date. Med alle disse muligheder kan det hurtigt blive uoverskueligt at finde en datingapp lige for dig. Så er det godt, der findes sider som www.datingpilot.dk. Her kan du finde en imponerende liste over udbyderne af dating samt ratings, en beskrivelse og målgrupper. Ved hjælp fra denne side kan du hurtigt finde den datingside- eller app, der passer lige til dine behov og ønsker. Dog er det altid en god idé at finde det perfekte mobilabonnement med en datapakke først, så du hurtigt kan komme i gang med at undersøge datingmarkedet.

 

Uendelige muligheder med dating via mobilen
Hvis du vælger mobil dating, løber du ikke tør for muligheder lige med det samme. For eksempel har 100.000 danskere oprettet en profil på Tinder. Der skal derfor swipes en del for at komme igennem hele puljen. Nogle mennesker bruger endda deres sociale medier som datingportal via forskellige grupper eller lignende. Du løber derfor ikke tør for muligheder lige med det samme, da der også findes en masse andre datingapps, hvor du kan finde din næste date. Du skal bare skynde dig ind og finde et mobilabonnement med data og en datingside- eller app. Og så er der ikke andet end at ønske en masse held og lykke i datingjunglen!

 

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LeoCall > E-gear.dk > alt-til-windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap