Linkkataloger og samlinger - tilmeld link

Privatlivspolitik Bruger
Adgangskode

Opret bruger Opret bruger | > Glemt adgangskode?

» Vi anbefaler: Anti Explorator.com & Studiezone.dk
TOP 10 KATALOGER

NYESTE KATALOGER
TOP 10 BLOG

Brug for hjælp til at finde gode links?

I vores moderne verden har de fleste mennesker en computer. Det har de, fordi man kan bruge en computer til rigtig mange ting: arbejde, opgaveskrivning, mails, spil og så videre. Men for at en computer kan være smart, og for at den skal kunne alle de her smarte ting, skal der være de nødvendige programmer på den. Hvis computeren ikke har dem, er den bare en kasse, der fylder på dit skrivebord.

Hvis du står og mangler et program, men du ikke kan finde ud af, hvor du skal finde det, så læs med her. Her finder du inspiration til, hvor du kan finde links til mange forskellige, gode programmer. Det kan være alt fra spil, antivirusprogrammer til programmer, hvor du kan udøve din kreativitet.

 

De gode spil fra dengang og nu

Man kan hurtigt blive helt nostalgisk, når man tænker tilbage på sine første barneskridt ind i den virtuelle verden.

Det var en helt ny verden, der åbnede sig op, når man fik lov til at lege med mors og fars computer. Alle de gode spil, der var at finde med alle de flotte farver og sjove lyde, der taler til et barnesind – og som for øvrigt kan blive ved med at gøre det, når man kommer langt op i årene. Der kan være noget magisk ved at sidde foran en skærm og blive trukket helt ind i en anden verden fyldt med overnaturlige væsner eller andet sjov.

Computerspil tiltaler rigtig mange mennesker, og der kommer hele tiden nye gode spil på markedet. Hvis du har brug for en side, hvor du kan finde noget inspiration til at prøve nye spil eller finde nogle af de gode gamle, så prøv at se efter gode links her.

 

Gør det ikke uden antivirus

Et antivirusprogram kan bogstaveligtalt redde din computer fra at bryde sammen – det er derfor, et antivirusprogram kan være godt at have. Så simpelt kan det siges.

Hvis du først én gang har fået din computer overtaget af en virus, er du ikke i tvivl om, at et antivirusprogram er vejen frem. Især hvis virussen nåede at slette filer på din computer, som du ikke havde lavet backup af, og du måske ovenikøbet var nødt til at købe en ny computer. Virusser kan gøre rigtig meget skade på en computer, og det letteste er helt sikkert at forebygge.

Antivirusprogrammer kan selvfølgelig ikke sikrer dig hundrede procent mod alle typer af angreb, men de gør en forskel. Hvis du samtidig sørger for at trykke ’ja’ til nødvendige opdateringer på din computer, så softwaren ikke er forældet, vil du være godt sikret.

Hvis du gør dette, har du umiddelbart gjort, hvad du kunne for at holde problemet fra døren. Herefter kan du trygt fortsætte med at bruge din computer uden bekymringer.

For den kreative type

Det er ikke kun spil og antivirusprogrammer, der findes links til. Måske du har mere brug for et billedbehandlingsprogram, hvor du kan udfolde dine kreative ideer og evner; det findes også.

I billedbehandlingsprogrammer kan man lave meget sjovt. De kræver ofte lidt øvelse, men når man først har fået styr på det, indeholder de gerne et hav af muligheder; der er nærmest ikke det, man ikke kan.

Man kan for eksempel gøre sine feriebilleder lidt pænere ved at fjerne røde øjne og den plet af vaniljeis, der måske er på blusen. Det er også muligt at få vejret til at se lidt bedre ud, end det i virkeligheden var, eller man kan skære ekskæresten ud af billedet, uden at det vil være synligt.

Denne slags programmer kan selvfølgelig også bruges til mere seriøse ting: måske du skal lave en præsentation til dit arbejde, og du har brug for nogle gode billeder.

Billedbehandlingsprogrammer er både for dem, der lige hurtigt skal have lavet noget og for dem, der gerne vil nørde meget med det, så alt bliver perfekt.

De enkelte programmer kan forskellige ting, så det er med at prøve sig frem, så du kan finde det program, der dækker dit behov bedst og gør mest for din kreativitet.

 

Glem ikke musikken

Mens du sidder og spiller spil, installerer et antivirusprogram eller redigerer billeder i dit billedbehandlingsprogram, kan det være, du får lyst til at høre noget god musik.

Det kan være, at det nostalgiske computerspil bliver bedre af at blive akkompagneret af musik fra dengang, du først spillede spillet, og at installationstiden på antivirusprogrammet ikke føles så lang, hvis der er noget god musik i baggrunden. Musik kan for mange være med til at skabe en god stemning, der kan gøre det meste sjovere, og det kan måske gøre, at du alligevel får lavet dit arbejde færdigt i dit billedbehandlingsprogram.

Måske du slet ikke står og mangler gode spil, et antivirusprogram eller et billedbehandlingsprogram, men at det du i virkeligheden mangler er et rigtig godt musikprogram, hvor du kan høre al din yndlingsmusik, og så du har noget at danse til hjemme i stuen, når der ikke er andre hjemme. Hvis det er tilfældet, er du heldig, for der findes mange gode musikprogrammer, som helt sikkert kan dække dit behov for både dans og mere rolige øjeblikke.

© Copyright 2009 - 2017, Linkkataloger.dk. Alle rettigheder reserveret.Sponsorer: > LeoCall > E-gear.dk > alt-til-windows.dk     Info: > Kontakt     > Sitemap